Gelinlik Modelleri yumyumy' nin prenses gelinliği :))

İnşallah canım sağ ol :)

Hastalık gibi ya, çok üzerine gidiyorum galiba ama hoşuma da gidiyor boyle araştırma yapmak. Mesela minenes'ten cok fazla sey oğrendim, kimse beni kandıramaz

Tesettürlü gelinlik biraz daha zor gelmiştir bana hep, seçim çok yok gibi. Genelde ben de gelinliklerde birinin altı birinin üstü derken tek bir bütün halinde beğenemiyorum, beğendiklerim de Pronovias oluyor zaten:)

Sana da hayırlısı olsun Simurg'cum şimdiden. Mutlulukla giy gelinliğini

teşekkür ederim. daha güzelleri senin olsun =)

merhaba, gelinliğin çok sade ve şık olmuş, prenses düşünürsem aklımda olacak modellerden birisi :)
eğer istanbulda diktirdiysen modaevinin ismini alabilir miyim? ben de diktirmeyi düşünüyorum da ...şimdiden teşekkürler...

beğenmene sevindim teşekkür ederim
istanbulda diktiriyorum zeytinburnunda Çağteks diye bir yerde
aslında çok ünlüymüş kime sölediysem aaa orasımı çok güzel bi yerdir falan dedi
annemin bütün arkadaşları eskiden orda diktirmiş düşünün artık
40 senelik bir firma yurtdışınada satış yapıyorlarmış
ben bütün malzemelerin en kalitelisinin kullanılmasını istedim
her keseye göre gelinlik var ama genel itibari ile biraz tuzlu bir yer

Ben de çok beğendim güle güle giyersin inşallah:) Yalnız benim farkettiğim bir şey var sanırım gelinlik tam bitmediği için biraz bol bu şekil de dikilirse yani bol üstün de emanet gibi durmasın canım.

Ne kadara anlaştın canım bu gelınlık için?

Canım bak buda ablamınn gelinliği az çok fikir sahibi ol diye koyuyorum biraz daha dar olsun demiştim ya.

teşekkür ederim :) gelinlik henüz bitmediki tabiki ayrıca içine sütyenle alakalı bişeyler takılıcak farkettiyseniz üstümde bi ton iğne var
kolalanıcak daha sabit ve sert olucak o yüzden bol olmıcak
ayrıca o haliyle bile bol değil beni sıkıyodu
tavsiyen için teşekkür ederim

Ne kadara anlaştın canım bu gelınlık için?

cnm herşey içinde 3300 TL ye anlaştık
sadece uzun duvağımda dantel olmıcak eğer onada dantel isteseydim +800 tl istediler
düşünürsen seni yönlendirebilirim

çok beğendim çok güzle olmuşsun gelin çiçeğini mor seçmen süper

çooookk teşekkür ederim
ama sanırım mordan vazgeçtim pembeli yaptırıcam bu aralar pembeler çok hoşuma gidiyo :))
ne yapsam bilemedim
pembe daha zarif gelio ama böle uçuuuk bi pembe

çooookk teşekkür ederim
ama sanırım mordan vazgeçtim pembeli yaptırıcam bu aralar pembeler çok hoşuma gidiyo :))
ne yapsam bilemedim
pembe daha zarif gelio ama böle uçuuuk bi pembe

pembe de güzel olur çok da tercih ediliyor içine hangisi sinerse o olsun öle de böle de zaten güzel bir gelin olucaksın ama bence mor

bende 2 tane gelin çiçeği sipariş verdim. biri gelinlik renginde kırık beyaz, biri de dış çekimler için morlu beyaz. ben de mor rengini çok sevdiğim için biraz masraflı da olsa morlu-beyazlı çiçeği de eklettirip sipariş verdim. sonuçta her gün gelin olmuyoruz, içimizde kalmasın =)

benimde aynen 2 adet gelin çiçeğim olucak ama ben gelin çiçeklerimi canlı istiyorum
biri gonca beyaz güllerden diğeride gül olabilir pembeli morluda olabilir sadece pembe veya sadece mor henüz karar veremedim
ilk başlarda aklım hep mordaydı hatta düğün konseptimizde mor olucak
ama şimdi uçuk pembe gelin çiçekleride çok zarif geliyo gözüme

bayıllldıımmmm =) çok tebrik ederim canım.ben prenses gelinlikleri pek sevmezdim ama seninkiine bayıldııımmm canım.Mutluluklar =)

benim gelinliğime benziyor,benimki straples değildi..bu modeller yine moda olmaya başladı..kaç sene olduuu
prenses tül eteklere bayılıyorum..iyi ki tekrar geldiler..

Etek kısmına bayıldım.
Bu yıl prenses gelinlikler modaymış zaten
Çok yakışmış.Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…