Cnm dantelli kol olduğunda çok daha güzel olur,çok yakışmış mutluluklar diliyorum
sade ve şık çok tatlı görünüyorsun canım mutluluklar
inşallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun. ben düğüne bir ay kala gelinlik modellerine bakmaya başladım =) 3 gün araştırdım, netten okudum biraz. bilgi sahibi oldum neye bakmam gerek nasıllar falan diye. 3 günde kendi bulunduğum şehirdeki mağazaları gezdim tekrar tekrar. tesettürlü olduğum için gelinliği diktirdim. bu hafta sonu gelecek. nasıl birşey gelecek bende bilmiyorum tam olarakçünkü kendi beğendiğim modelin üstü ile onlardaki bir gelinliğin altını birleştirdik. modaevinde beğendiğim danteli taşıyan gelinliğin altı hoşuma gitti. üzerimde de gördüğüm için az çok nasıl birşey ortaya çıkacak fikrim de oldu.
fazla üzerinde düşünmemek en iyisi ama bence =) bu tarz şeylerde ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok sıkıntı çıkıyor. biraz rahat olup akışına bırakmak lazım. o zaman daha güzeline daha kolay ulaşırız da =)
İnşallah canım sağ ol :)
Hastalık gibi ya, çok üzerine gidiyorum galiba ama hoşuma da gidiyor boyle araştırma yapmak. Mesela minenes'ten cok fazla sey oğrendim, kimse beni kandıramaz
Tesettürlü gelinlik biraz daha zor gelmiştir bana hep, seçim çok yok gibi. Genelde ben de gelinliklerde birinin altı birinin üstü derken tek bir bütün halinde beğenemiyorum, beğendiklerim de Pronovias oluyor zaten:)
Sana da hayırlısı olsun Simurg'cum şimdiden. Mutlulukla giy gelinliğini
merhaba, gelinliğin çok sade ve şık olmuş, prenses düşünürsem aklımda olacak modellerden birisi :)
eğer istanbulda diktirdiysen modaevinin ismini alabilir miyim? ben de diktirmeyi düşünüyorum da ...şimdiden teşekkürler...
beğenmene sevindim teşekkür ederim
istanbulda diktiriyorum zeytinburnunda Çağteks diye bir yerde
aslında çok ünlüymüş kime sölediysem aaa orasımı çok güzel bi yerdir falan dedi
annemin bütün arkadaşları eskiden orda diktirmiş düşünün artık
40 senelik bir firma yurtdışınada satış yapıyorlarmış
ben bütün malzemelerin en kalitelisinin kullanılmasını istedim
her keseye göre gelinlik var ama genel itibari ile biraz tuzlu bir yer
Ben de çok beğendim güle güle giyersin inşallah:) Yalnız benim farkettiğim bir şey var sanırım gelinlik tam bitmediği için biraz bol bu şekil de dikilirse yani bol üstün de emanet gibi durmasın canım.
Ne kadara anlaştın canım bu gelınlık için?
çok beğendim çok güzle olmuşsungelin çiçeğini mor seçmen süper
çooookk teşekkür ederim
ama sanırım mordan vazgeçtim pembeli yaptırıcam bu aralar pembeler çok hoşuma gidiyo :))
ne yapsam bilemedim
pembe daha zarif gelio ama böle uçuuuk bi pembe
bende 2 tane gelin çiçeği sipariş verdim. biri gelinlik renginde kırık beyaz, biri de dış çekimler için morlu beyaz. ben de mor rengini çok sevdiğim için biraz masraflı da olsa morlu-beyazlı çiçeği de eklettirip sipariş verdim. sonuçta her gün gelin olmuyoruz, içimizde kalmasın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?