prenses gibi olmuşsun.mutluluklar
çok güzelmiş canımmutluluklar
Canım merhaba,
harika görünüyorsun biliyor musunnn
Dantel detaylar gerçektenn harika, prenses gelinlik adı altında bir sürü taşlı tuşlu şeyleri ekliyorlar gelinliğe.. Bütün temizliğini alıyor sanki gelinliğin, ama seninki cidden harika.
Bende dantelin yogun oldugu bir gelinlik diliyorum kendime ama araştırmalarımda hem kabarık hem dantelin ön planda oldugu bir gelinliğe rastlamamıştım. Hele ki etek uçları direk tül olarak iniyor onları sevemedim hiç
İzninle seninkini kaydedicem bilgisayarıma, çünkü çoook beğendim
öncelikle konu sahibi gelinliğiniz güzelmiş, hayırlı olsun =)
bende gelinlik denerken bu prenses modellerden bir tanesini beğendim. yalnız benim denediğim bunlardan daha farklıydı. yeni gelen bir modeldi ve üstü dantel belde kemer vardı, bu kemer inci ve boncukla önden bel çevresi boyunca geçiyordu ve aşağıya doğru ayrılıyordu. aşağıda da tülü saran üstteki dantelle aynı dantel eteğin çevreleyip arkada kuyruktan ayrılıyordu.
aşağıda yorum yapan arkadaş da buna benzer birşey soruyor sanırım. anlattığım modele göre olan çeşitlere bir bakın derim.
Canım merhaba,
harika görünüyorsun biliyor musunnn
Dantel detaylar gerçektenn harika, prenses gelinlik adı altında bir sürü taşlı tuşlu şeyleri ekliyorlar gelinliğe.. Bütün temizliğini alıyor sanki gelinliğin, ama seninki cidden harika.
Bende dantelin yogun oldugu bir gelinlik diliyorum kendime ama araştırmalarımda hem kabarık hem dantelin ön planda oldugu bir gelinliğe rastlamamıştım. Hele ki etek uçları direk tül olarak iniyor onları sevemedim hiç
İzninle seninkini kaydedicem bilgisayarıma, çünkü çoook beğendim
O benim evet.
Çok merak ettim, fotoğrafını koyabilir misin acaba? fikir olsun istiyorum:)
çok beğendim mutlulukla giy bir tavsiyem olacak göğüs kısmındaki kalp yakayı bıraz daha derinleştirebilirsen daha güzel durur kanımca
maalesef foto çekmedim. şöyle biraz daha detaylı anlatayım. gelinlikte etekte tül üzerine eteği 2 taraftan çevreleyen danteller vardı. dantel hem önde hem arkada ayrılıyordu. önde kemer ayırıyordu altından tül görünüyordu. arkadan da 2 tarafa ayrılıyordu ve tül yerine kat kat üst üste fırfır gibi şeyler çıkıyordu. kuyruğuydu yani orası. oldukça uzunduo kuyruk olayı korkuttu beni zaten. böyle bir modele nasıl o kuyruğu yapmışlarsa giymek cesaret ister genel olarak oldukça zarif ve şıktı ama gelinlik. sizde gezerseniz eteği çevreleyen dantel modellerine bakmak istiyorum deyin. hem tül hem dantel hem fırfırlı tülden kuyruklu gelinlik. böyle anlatınca korkutucu duruyor ama alışılmışın dışında ve güzel bir modeldi...
Cidden çok merak ettim simurg'cum
Ama dikkate alıcam bu yorumunu. Teşekkür ederim
Tabi herkesin zevki farklı farklı ama küçüklüğümden beri hep hayalim dantel şık, zarif bir gelinlikti. Diğerleri hep perde gibi gelmiştir gözüme. Dediğim gibi zevk meselesi tabi:)
Straplez düşünmüyorum, dantel detayı olan askı istiyorum gelinliğimde. Aslında henüz gelinlikçi de gezmiyorum Simurg'cum, daha var evlenmeme cunku ama gelinlikle ilgili sıkı takip ve araştırmadayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?