• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yumyumy' nin prenses gelinliği :))

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
123
slm kızlar :1:
ve sonunda benimde gelinliğim genel hatları ile ortaya çıktı tabiki buna daha çok eklemeler yapılıcak
şuan en minik inci ve kırık sedef taşlardan işleme yapılıyor
etek uçlarınada dantelimin dilimlerinden geçilicek etek uçlarımda fazla işleme istemedim
kısa duvağım çift katlı ve dantelli olucak ondada ağırlık yapmaması açısından ve dantelimin saflığının görünmesi açısından işleme istemedim
bi beyaz bide mor ağırlıklı gelin çiçeğim olucak 2 adet yani gelin ayakkabılarımı ayrı bir başlık oalrak açmıştım
veee işte gelinliğimiii güzel yorumlarınıza sunuyorum :nazar::nazar::nazar:

kızlar yeni eklediğim resimler 5. sayfada beğenilerinize sunulur :)

Eklentiler

• $www.JPG
    $www.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $aaa.JPG
    $aaa.JPG
    24,9 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Kaliteli malzeme kendini belli ediyor :) Yalnız bir gelin kemeri olsa belinde, daha mı güzel olur sanki :)

kızlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
sölemeyi unuttum dantelin diliminden takmalı çıkarmalı kol yapılıcak ayrıca tüldende kol istiyorum
istiyorumda istiyorum :))
minecim nasıl bir kemer meselaaa meselaaaaaa:)) konuyu biraz daha açalım lütfen :)))

Canım merhaba,

harika görünüyorsun biliyor musunnn:69:

Dantel detaylar gerçektenn harika, prenses gelinlik adı altında bir sürü taşlı tuşlu şeyleri ekliyorlar gelinliğe.. Bütün temizliğini alıyor sanki gelinliğin, ama seninki cidden harika.

Bende dantelin yogun oldugu bir gelinlik diliyorum kendime ama araştırmalarımda hem kabarık hem dantelin ön planda oldugu bir gelinliğe rastlamamıştım. Hele ki etek uçları direk tül olarak iniyor onları sevemedim hiç:(

İzninle seninkini kaydedicem bilgisayarıma, çünkü çoook beğendim:69:

öncelikle konu sahibi gelinliğiniz güzelmiş, hayırlı olsun =)

bende gelinlik denerken bu prenses modellerden bir tanesini beğendim. yalnız benim denediğim bunlardan daha farklıydı. yeni gelen bir modeldi ve üstü dantel belde kemer vardı, bu kemer inci ve boncukla önden bel çevresi boyunca geçiyordu ve aşağıya doğru ayrılıyordu. aşağıda da tülü saran üstteki dantelle aynı dantel eteğin çevreleyip arkada kuyruktan ayrılıyordu.

aşağıda yorum yapan arkadaş da buna benzer birşey soruyor sanırım. anlattığım modele göre olan çeşitlere bir bakın derim.

Canım merhaba,

Dantel detaylar gerçektenn harika, prenses gelinlik adı altında bir sürü taşlı tuşlu şeyleri ekliyorlar gelinliğe.. Bütün temizliğini alıyor sanki gelinliğin, ama seninki cidden harika.

Bende dantelin yogun oldugu bir gelinlik diliyorum kendime ama araştırmalarımda hem kabarık hem dantelin ön planda oldugu bir gelinliğe rastlamamıştım. Hele ki etek uçları direk tül olarak iniyor onları sevemedim hiç:(

öncelikle konu sahibi gelinliğiniz güzelmiş, hayırlı olsun =)

bende gelinlik denerken bu prenses modellerden bir tanesini beğendim. yalnız benim denediğim bunlardan daha farklıydı. yeni gelen bir modeldi ve üstü dantel belde kemer vardı, bu kemer inci ve boncukla önden bel çevresi boyunca geçiyordu ve aşağıya doğru ayrılıyordu. aşağıda da tülü saran üstteki dantelle aynı dantel eteğin çevreleyip arkada kuyruktan ayrılıyordu.

aşağıda yorum yapan arkadaş da buna benzer birşey soruyor sanırım. anlattığım modele göre olan çeşitlere bir bakın derim.

O benim evet.:1:

Çok merak ettim, fotoğrafını koyabilir misin acaba? fikir olsun istiyorum:)

Canım merhaba,

böyle samimi böyle içten mesajlara bayılıyorum gerçekten çok teşekkür ederim :16:
gelinliğimi bu kadar beğenmenede ayrıca sevindim daha güzelleri senin olur inşallah
bende abartı gelinliklerden hoşlanmıyorum benim gelinliğimede şuanda inci ve sedef taşlardan işleme yapılıcak ama az miktarda
ve yine dantelinden takmalı çıkarmalı düşük kol
diktirdiğim yer gerçekten işini iyi yapıyor kesinlikle tavsiye ederim
veee lajoie'cim tabiki gelinliğimin modelini alabilirsin
tekrar teşekkürler..

O benim evet.:1:

Çok merak ettim, fotoğrafını koyabilir misin acaba? fikir olsun istiyorum:)

maalesef foto çekmedim. şöyle biraz daha detaylı anlatayım. gelinlikte etekte tül üzerine eteği 2 taraftan çevreleyen danteller vardı. dantel hem önde hem arkada ayrılıyordu. önde kemer ayırıyordu altından tül görünüyordu. arkadan da 2 tarafa ayrılıyordu ve tül yerine kat kat üst üste fırfır gibi şeyler çıkıyordu. kuyruğuydu yani orası. oldukça uzundu :D o kuyruk olayı korkuttu beni zaten. böyle bir modele nasıl o kuyruğu yapmışlarsa giymek cesaret ister :D genel olarak oldukça zarif ve şıktı ama gelinlik. sizde gezerseniz eteği çevreleyen dantel modellerine bakmak istiyorum deyin. hem tül hem dantel hem fırfırlı tülden kuyruklu gelinlik. böyle anlatınca korkutucu duruyor ama alışılmışın dışında ve güzel bir modeldi...

Son düzenleme:
çok beğendim mutlulukla giy bir tavsiyem olacak göğüs kısmındaki kalp yakayı bıraz daha derinleştirebilirsen daha güzel durur kanımca

çok beğendim mutlulukla giy bir tavsiyem olacak göğüs kısmındaki kalp yakayı bıraz daha derinleştirebilirsen daha güzel durur kanımca

beğenmene sevindim
tavsiyen içinde ayrıca teşekkür ederim.
onu düşündüm ama daha fazlası olursa sanki rahat edemicekmişim gibi geldi
bide gelinlikçim şuanda değiştiremeyeceklerini söyledi ilk provadan sonra değiştirilmezmiş :S
şöle bi durum daha var içine sütyen falan yapılıcak bide ben destek koydurucam
yani göğüslerim daha dolgun gözükücek

maalesef foto çekmedim. şöyle biraz daha detaylı anlatayım. gelinlikte etekte tül üzerine eteği 2 taraftan çevreleyen danteller vardı. dantel hem önde hem arkada ayrılıyordu. önde kemer ayırıyordu altından tül görünüyordu. arkadan da 2 tarafa ayrılıyordu ve tül yerine kat kat üst üste fırfır gibi şeyler çıkıyordu. kuyruğuydu yani orası. oldukça uzundu :D o kuyruk olayı korkuttu beni zaten. böyle bir modele nasıl o kuyruğu yapmışlarsa giymek cesaret ister :D genel olarak oldukça zarif ve şıktı ama gelinlik. sizde gezerseniz eteği çevreleyen dantel modellerine bakmak istiyorum deyin. hem tül hem dantel hem fırfırlı tülden kuyruklu gelinlik. böyle anlatınca korkutucu duruyor ama alışılmışın dışında ve güzel bir modeldi...

Cidden çok merak ettim simurg'cum:D

Ama dikkate alıcam bu yorumunu. Teşekkür ederim:54:

Tabi herkesin zevki farklı farklı ama küçüklüğümden beri hep hayalim dantel şık, zarif bir gelinlikti. Diğerleri hep perde gibi gelmiştir gözüme. Dediğim gibi zevk meselesi tabi:)

Straplez düşünmüyorum, dantel detayı olan askı istiyorum gelinliğimde. Aslında henüz gelinlikçi de gezmiyorum Simurg'cum, daha var evlenmeme cunku ama gelinlikle ilgili sıkı takip ve araştırmadayım:)

Cidden çok merak ettim simurg'cum:D

Ama dikkate alıcam bu yorumunu. Teşekkür ederim:54:

Tabi herkesin zevki farklı farklı ama küçüklüğümden beri hep hayalim dantel şık, zarif bir gelinlikti. Diğerleri hep perde gibi gelmiştir gözüme. Dediğim gibi zevk meselesi tabi:)

Straplez düşünmüyorum, dantel detayı olan askı istiyorum gelinliğimde. Aslında henüz gelinlikçi de gezmiyorum Simurg'cum, daha var evlenmeme cunku ama gelinlikle ilgili sıkı takip ve araştırmadayım:)

inşallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun. ben düğüne bir ay kala gelinlik modellerine bakmaya başladım =) 3 gün araştırdım, netten okudum biraz. bilgi sahibi oldum neye bakmam gerek nasıllar falan diye. 3 günde kendi bulunduğum şehirdeki mağazaları gezdim tekrar tekrar. tesettürlü olduğum için gelinliği diktirdim. bu hafta sonu gelecek. nasıl birşey gelecek bende bilmiyorum tam olarak :D çünkü kendi beğendiğim modelin üstü ile onlardaki bir gelinliğin altını birleştirdik. modaevinde beğendiğim danteli taşıyan gelinliğin altı hoşuma gitti. üzerimde de gördüğüm için az çok nasıl birşey ortaya çıkacak fikrim de oldu.

fazla üzerinde düşünmemek en iyisi ama bence =) bu tarz şeylerde ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok sıkıntı çıkıyor. biraz rahat olup akışına bırakmak lazım. o zaman daha güzeline daha kolay ulaşırız da =)

Back