Bebek Beslenmesi yumuşatıcı!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi KBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşlar.uzun bi aradan sonra herkese merhaba!bayağıdır giremedim nete.hawaları güzel bulup attık kendimizi dışarı:)ama malum şu kül bulutu bizi bikaç gün ewe bağladı.neyse konuyu uzatmiyim.eşimde kokulara karşı hassasiyet war hemen hapşırır.allerjik bi durum yani.ben de ewde pek fazla koku kullanamıyorum anca dokunmayanları kullanabilyorum.e malum biz kadınlar da çamaşırlarımıza çok özen gösteririrz miss gibi kokmasını isteriz.bende de bu takıntı war çamaşırlarımın haftalar geçse bile mis gibi kokmasını istiyorum.özellikle bebişiminkinin....bana önerebileceğiniz eşime de dokunmayan(bebeğime de tabi ki)bi yumuşatıcı war mı?şu an kullandığımdan memnunum aslında ama sanki çok uzun süre kokmuyo gibi.bi de siizin önerilerinizi aliim dedim.şimdiden teşekkürler...

canim emziriyorsan bebekler kokudan rahatsiz olur annenin giydigi hicbir sey kokmamali mesela bebeklerin aglama sebepleri arasinda annenin parfum kokmasi da vardir yumusatmak istiyosan cok buharli utule camasirlarini

bütün çamaşırlarını ütülerim herşeyi dahil şu an 1 yaşına 1 ayı kaldı emzirmiyorum ama çamaşırlarının da güzel kokmasını istiyorum we bu kokunun da ona dokunmasını istemiyorum.bazen çamaşırlarımı dışarı astığımda yumuşatıcı kokusu hemen gidiyo.bi işe yaramıyo koyduğum yumuşatıcı.biraz kalıcı olsun istedim

ben oğlumun çamaşırlarını dalan roxy ve dalin yumuşatıcıyla yıkıyorum çok çok kalıcı olmasada güzel kokuyo ama artık hiç bi yumuşatıcı güzel koku bırakmıyo bazen yıkanmış gibi bile kokmuyo bende istiyorum güzel koksun diye ama çok kısa süreli oluyo malesef

ben dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum.misssssssssss gibi kokuyor.kendi kıyafetlerimiz için bingo soft kullanıyorduk.artık hepsine dalin kullanıyorum.hemde çok kalıcı tavsiye ederim.

dalinin yumuşatıcısı gerçekten çok gzl kokuyo ve uzun süreli kokuda sağlıyo

ben emzirdiğim dönemde evdeki bütün çamaşırları dalin yumuşatıyla yıkıyodum artık emzirmiyorum o yüzden yumoşun bebek kokulusunu alıyorum hepimize aynısını kullanıyorum

bence dalin in sıvı deterjanıda, yumuşatıcısıda süper kokuyor. normal deterjanda da persil güzel ve kalıcı kokulu bence

ben daha doğum yapmadım, 3 haftam var nasiipse, bebeğimin çamaşırlarını dalan roxi ile yıkadım ve özellikle yumuşatıcı koymadım. kendi kokusu çok güzel zaten. hijyen olması yeterli bir de. heeee bir de en önemlisi neyle yıkanırsa yıkansın dışarıda kurutulan çamaşırların hiçbi kokusu kalmıyor arkadaşlar. özellikle bebeğin çamaşırlarını odada kurutmalığa asıp kurutursanız uzun süre kalıcı olacaktır. ben öyle yapıyorum.....

ben artik yumusatici koymuyorum..mesela beyazlarim icinn lavanta kokulu sabun rendesi koyuyorum.oyle buram buram degil ama hafif ve hos bi kokusu oluyor..deneyebilirsin.

ben artik yumusatici koymuyorum..mesela beyazlarim icinn lavanta kokulu sabun rendesi koyuyorum.oyle buram buram degil ama hafif ve hos bi kokusu oluyor..deneyebilirsin.

bu sabun rendesını normal deterjan gozunemı koyuyorsunuz makınenın ?
ornegın; bu hacısakır'ın granulmatıklerı var lavantalı.
bir kez deneyeyım dıye aldım normal toz deterjanımın olcusunde koydum deterjan gozune,
ınanılmaz derecede makınemden kopukler tastı ki az bır mıktar koymama ragmen.. bilmiyorumkismile

camasirlari attiktan sonra makinanin icine bosaltiyorum..
arkada mutlaka olcusu vardir eger yoksa da normalde koydugun olcunun yarisindan daha azini koy.camasirin azsa deterjan cok geldiyse de kopurebilir..

ben dalinin deterjan ve yumusatıcı kullanıyorum içerde kurutuyorum ama pek fazla kokusu kalmıyor yumoşun bebek yumusatıcısını aldım o hiç kokmuyor kendı camasırlarımıza kullanıyorum artık onuda

arkadaşlar ben de yeni anne oldum ve bildiğim bebğimin çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü yumuşatıcıdan sonra tekrar durulama yapmaıyor ve bu da bana güvensiz geliyor.çamaşırlarımın güzel kokmasını bende çok seviyorum ve bebişimin çamasırlarında yumuşatıcı gözüne lavanta yağı koyuyorum.bence denyin.

lavanta yağını ne kadar koyuyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…