yumuşatıcı gözünde su birikmesi

benimde oluyor. orada deterjan kalıntıları kalıp suyun gitmesine engel olabiliyor. kapağı çıkarıp arada bir temizlemek gerekiyo. zaten görürsünüz biriken deterjanları.

benim makinem de arçelik ve bende de oluyor
çözümünüde bulamadım maalesef...

Bendede oluyor bu zaman zaman deterjandan kaynaklı sanırım
Ara ara kapağını çıkartıp temizliyorum uzun süre yapmıyor sonra

benimde oluyordu önceleri sürekli deterjan gözünü çıakrtıp yıkıyordum ama yine oluyordu. şimdi yumuşatıcımı değiştirdim ve olmuyor.

ayy bende benim makine erken bunama geçiriyor sanıyodum meğer herkeste varmış böyle problemler benimkini alalı daha 3 ay oldu ama kabus bitmedi yine su doluyor yineeeee bıktım yahu çoğu zaman artık yumuşatıcı koymuyorum temizlememek için of naptıysam önüne geçemedim

benım makınemde bosch 6 yıldır kulanıyorm benım makınemde bırıktıyor su
deterjan bolumunu cıkartıp yıkamak gerekıyor bende guzel koksun dıye bıraz fazla kacırıyorum acıkcası ama bır kapak yetıyor

arkadaşlar benim de oluyordu.deterjan gözünü çıkarıp yumuşatıcı kısmnın üstündeki kapağı da çıkarıp suyla tamizleyn arada bir çünkü yumuşatıcı içerde tortu yapıyor. bir de yeni çıkan konsantreler daha sıvı onlar birikmiyor sanki.

evet canım benim de öyle oluyordu aynen ben de senin dediğin gibi yapmıştım krem kıvamında birikmişlerdi. deterjan çekmecesini çıkardım kapağı açtım yıkadım tertemiz. bir daha daolmadı:teytey:

bende arada sıcak suyla çekmeceyi çıkarıp yıkarım bölmelerini böylelikle biriken deterjan artıkları tıkamıyor

bu arada bingonun tüm temizlik ürünlerini şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel kokuyorlar ve kaliteliler deterjanı falan da çok güzel hele parfümlü yumuşatıcısı harika

benimde oluyordu anneme sordum. deterjan koyarken yada deterjanı makine çekerken yumuşatıcı gözüne sıçrayan deterjanlar yumuşatıcının boşaltığı deliği bir süre sonra tıkamaya başlıyormuş ve haliyle yumuşatıcıyı tam olarak çekemiyor zaten yumuşatıcıyı da çekerken makine sulandırarak çekiyor haliyle gözde suveya sulu yumuşatıcı kalıyor. ara ara tamamen çıkartıp temizlemek lazımmış. ben uğraşıyorum ama benim o şey çıkmıyor aslında çıkıyormuş ama ben beceremedim bir türlü elle ulaşabildiğim kadarıyla temizliyorum idare ediyorum

benımkımnde de oluyordu oyle..temızlemeyı unutur ve tıkanırsa yıne oluyor ama sımdı sık sık temızlıyorum... her makınenın orası mutlaka cıkar ya...kılavuzunu okuyun kızlarrr...

Back