- Konu Sahibi kardelen18
-
ellerini sık yıkamak zararlıdır.mecbur kalmadıkça yıkamamaya çalış.ve her yıkadıktan sonra kremle.gece uyumadan öncede yukarıda yazmış olduğum bakımı uygula.benimde ellerim öyleydiler.ama şimdi yumşacıklar.çünkü bakıyorum.ne demişler bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur.benimde ellerim kış gelince çatır çatır kuruyo hatta kuruyan yerler yer yer kanıyo.sık wc gittiğim içinde kremlemenınde pek faydası olmuyo açıkcası
body shop butter kullanıyorum çilek kokulusuna bayılıyorum,çok yoğun olduğundan topuklara da ellere de vücuda da uygulanabılıyor
sonuc her zaman mukemmel,kokusu da parfüm gibi ve cok kalıcı
yüzüne kesinlikle uygulama.hafifte olsa fırçalama yöntemi yüz için çok fazla gelir.yüz için en iyi gözenek açıcı banyo lifidir.tabi yumuşak ve dairesel hareketlerle yapıldığı taktirde.yoksa sert şekilde yapıldığı zaman lifte zarar verir.vazelin yüz için uygun bir nemlendirici değildir.vazelinin kullanılacağı yerler;el,diz,dirsek'tir.cilt tipine uygun bir yüz kremi alabilirsin.cnm bende bu akşam bi deniim en iisi..
burdaki çou tavsiyeyi deniyorum ve işime yarıyo..
aslında ellerimde srn yok ama ben böle yumuşacıkkk olsun istiyorum..aynı
işlemi yüzümede uygulayabilirmiimkie? :S
kızlar aynı safa merhemini dışarıdan temin edemeyen arkadaşlar için evde yapımını buldum işinize yarar umarım
Bir tavanın veya tencerenin içinde kızdırılan 250 gr saf domuz yağına (kaz yağı veya tereyağı da olabilir) 2 avuç dolusu ince kıyılmış taze aynısafa bitkisi (çiçek, yaprak, sap) eklenir. Kızartma yapar gibi, 2-3 dakika boyunca kabın içindekiler karıştırılır ve ocaktan indirilerek, üstü kapalı biçimde ertesi güne kadar serin bir ortamda bekletilir. Ertesi gün kap yeniden ocağa koyulur ve yağ iyice akışkan hale gelene kadar ısıtılır, bir tülbentten geçirilerek süzülür ve kapaklı temiz merhem kaplarına aktarılıp, buzdolabında saklanır (doktordoga.com).
Arkadasım verdıgın onerının dogal olanı nı tercıh ederım.Aynısafa kremını yanıı.
yoksa evde yapıcak oldugumuz karısımda dınımızce uygun olmayan bı hayvanın urununu kullanmak ne kadar dogru olur dusundurur.:1closedeyes:
tesekkurler
eldiven pamuklu olabilir.ya da kullanmadığın pamuklu bir çorapta ellerine geçirebilirsin.illaki para verip yeniden eldiven almana gerek yok.ama yinede sen bilirsin.arkadaşlar eldiven nasıl bir şey olacak peki?
canımı ben yatmadan önce ellerimi vazeline bi güzel buluyorum sonra da giymediğim çorapları ellerime geçiriyorum.sabah kalktığımda pamuk gibi oluyo ellerim.deneyebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?