- Konu Sahibi kardelen18
-
hayatım bende ayaklarıma vazelin kullanıyorum şimdi vanilya kokulu olanlarıda varsengözlerimebaksanabBende vazelin kullanıyorum ama eşim kokusunu sevmediği için herzaman yapamıyorum limon da olsa gene kokusu var. Bu aynısefa kötü kokmuyor değil mi kızlar.
evet el sabunundan bahs ediyorum.ama yumuşak yumuşak fırçala ellerini eğer sert fırçalarsan zarar verirsin.masaj şeklinde bir fırçalama olsun.sadece gözeneklerin açılması yeterli.gözenekler açılsın ki vazelin iyice etki etsin.not;vazelinle bir kaç el kremi karıştırıpta sürebilirsin.sabunda yumuşatıcı bir sabun olabilir.sabun derken el sabunundanmı bahsediyorsun. tahriş etmezmi?
vazelini haftada 1 yapıyorum. ellerimi vazeline bulayıp eldiven giyiyorum. yumuşacık ve pürüzsüz oluyor.
paylaşım için teşekkürler...
evet el sabunundan bahs ediyorum.ama yumuşak yumuşak fırçala ellerini eğer sert fırçalarsan zarar verirsin.masaj şeklinde bir fırçalama olsun.sadece gözeneklerin açılması yeterli.gözenekler açılsın ki vazelin iyice etki etsin.not;vazelinle bir kaç el kremi karıştırıpta sürebilirsin.sabunda yumuşatıcı bir sabun olabilir.
body shop butter kullanıyorum çilek kokulusuna bayılıyorum,çok yoğun olduğundan topuklara da ellere de vücuda da uygulanabılıyor
sonuc her zaman mukemmel,kokusu da parfüm gibi ve cok kalıcı
kullanıpta en çok memnun kaldığım vazelin rosens'in güllü vazelini.dowe sabun kullanabiliriz canım hem nemlendirir kurutmazda...
vazelin hani şu gül kokulu jöle gibi seffaf renkli olann dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?