8.gün bekledi diye silindi en alttaki gibiydi**Kızlarrrr yardım edin lütfen.. yumurtlamada sorun yaşıyorum sanırım. Pcos ve gecikme dolayısı ile ovülasyonla test yapıyorum.. ama 8.gün ve 12.gün yumurtlama mı var yoksa ben bir yanlışlık mı yapıyorum?
Bence 12.gün olmuş umarım değerlendirdinizKızlarrrr yardım edin lütfen.. yumurtlamada sorun yaşıyorum sanırım. Pcos ve gecikme dolayısı ile ovülasyonla test yapıyorum.. ama 8.gün ve 12.gün yumurtlama mı var yoksa ben bir yanlışlık mı yapıyorum?
12. Gün tam pik8.gün bekledi diye silindi en alttaki gibiydi**
Pcostan dolayı diye düşündüm ama bugün kanamam olduYa bu testler çok güvenilir değil sanırım benimde 1 hafta boyunca pik çıkmıştı anlayamadım hiç
İnşallah..12. Gün tam pik
Evet değerlendirdim de bi kanama olduBence 12.gün olmuş umarım değerlendirdiniz
Pcostan dolayı diye düşündüm ama bugün kanamam oldu
Regli mi oldunuz yaniPcostan dolayı diye düşündüm ama bugün kanamam oldu
Ya normalde 1 tane düşüğüm oldu. Aradan 1 buçuk yıl geçti tekrar düşündüğüm için şuan yeni başladım ovülasyona. Yaklaşık 1 haftadır yapıyorum. Ama testlerim yeni, tarihlerde sorun yok yani. Sadece yumurtlamada değişiklik oldu. Ve bugün bir kan gördüm sebebi bilmiyorum..Değerlendirdiysen kanamayı sorun etme yumurtlama olmuş ve o yüzden kanama olmuş. Yumurtlama dönemi hatta yumurtlama gördüğün gün lekelenmeler olabilir bu normal. Yarını ve diğer günü de değerlendir sperm sorunu yoksa. Bı de çok merak ettim kaç aydır ovulasyon testi kullaniyosun
Anladım yumurtlama donemindeysen olabilir yoksa doktora gidebilirsinYa normalde 1 tane düşüğüm oldu. Aradan 1 buçuk yıl geçti tekrar düşündüğüm için şuan yeni başladım ovülasyona. Yaklaşık 1 haftadır yapıyorum. Ama testlerim yeni, tarihlerde sorun yok yani. Sadece yumurtlamada değişiklik oldu. Ve bugün bir kan gördüm sebebi bilmiyorum..
Hayır sadece peçeteye parlak pembe bir kan geldiRegli mi oldunuz yani
Evet şimdi randevu bulabilirsem gideceğim inşallahAnladım yumurtlama donemindeysen olabilir yoksa doktora gidebilirsin
Anladım canım haber edersin. Geçmiş olsunEvet şimdi randevu bulabilirsem gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?