- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 23 pikArkadaslar merhaba. Ovulasyon testlerıme bakarmısınız 23 u pık mı . Ondan sonra hergun ıkıce ıkı cı cızgı acıldı ve artık yok gıbı. Buda yumurtam catlamıs demek mı ?
Ikıncı cızgı sılıklestıgıne gorede yumurtam catlamıa demek degıl mıEvet 23 pik
Evet aynen öyle. Hayırlısı olsun inşallah canımIkıncı cızgı sılıklestıgıne gorede yumurtam catlamıa demek degıl mı
İnşaallah kuzum inşaallahEvet aynen öyle. Hayırlısı olsun inşallah canım
23 unu degerlendırdık cok sukur esım askerı personel 24 unde yoktu 25 ını de degerlendırebıldık. Umarım bekledıgımız haberı alırız23ünü değerlendirdiyseniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
23 unu degerlendırdık cok sukur esım askerı personel 24 unde yoktu 25 ını de degerlendırebıldık. Umarım bekledıgımız haberı alırız
Teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için adetime 8 gün kaldı zaten Rabbim bana ve isteyen bütün arkadaşlara evlat versin9. Gunden sonra hergun azalmaya baslamıs çizgi. 8. Gun yumurtlamıs 9. Gun catlamış olabılır yumurtanız
Amin hepimize ınsallah Degerlendırebıldın mı pekı 8-9-10 u?Teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için adetime 8 gün kaldı zaten Rabbim bana ve isteyen bütün arkadaşlara evlat versin
8 -10 nu değerlendirdim çok şükür bakalım nasip siz ne zamandır istiyorsunuz çocukAmin hepimize ınsallah Degerlendırebıldın mı pekı 8-9-10 u?
Ben daha yenı evlıyım 18 hazıran ama ozamandan berı ıstıyoruz rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah . Benımde yumurtlamam 23 agustostu 27 agustostan berı kasık agrısı gogus hassasıyetı var. Eylul hepımıze güzel hayırlı haberler getırsın ınsallah8 -10 nu değerlendirdim çok şükür bakalım nasip siz ne zamandır istiyorsunuz çocuk
Rabbim gönlüne göre versin canım artık çocuk sahibi olmak zorlaştı iyi yapmışsın yeni evlendim diyipte ertelememekle çocuğu amin Eylül hepimiz için hayırlı olsun ben 6 senedir çocuk hasreti çekiyorum çok şükür her şeyim normal eşimde de sorun yok ilk defa ovulasyonla deniyorum bakalım benim adetime az kaldı ama hiç bir belirti yok şuan her ay hamile gibi belirtilerim olurdu hamile sanardim kendimi bu ay hiç yaşamadımBen daha yenı evlıyım 18 hazıran ama ozamandan berı ıstıyoruz rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah . Benımde yumurtlamam 23 agustostu 27 agustostan berı kasık agrısı gogus hassasıyetı var. Eylul hepımıze güzel hayırlı haberler getırsın ınsallah
Rabbim gönlüne göre versin canım artık çocuk sahibi olmak zorlaştı iyi yapmışsın yeni evlendim diyipte ertelememekle çocuğu amin Eylül hepimiz için hayırlı olsun ben 6 senedir çocuk hasreti çekiyorum çok şükür her şeyim normal eşimde de sorun yok ilk defa ovulasyonla deniyorum bakalım benim adetime az kaldı ama hiç bir belirti yok şuan her ay hamile gibi belirtilerim olurdu hamile sanardim kendimi bu ay hiç yaşamadım
Rabbimden herzaman hayırlısını istedim ama bebek çok başka .. eşiminde benimde anne baba olmak en cok ıstedıgımız seydı. Rabbım sana da bana da hakeden ısteyen gerskesede nasıp etsın Valla daha once hamıle kalmıs olsam belırtılerden anlardım sanırım ama ılk olacagı ıcın herseyı hamılelıge yoruyorum bende sen gıbı ılk kez ovulasyon yaptım buay. Sureklı arastırıyorum ve oyle cıktı ovulasyon karsıma ve gec kalmak ıstemedım. Ben de esımde 31 yasındaız artık. Doğal olsun tüp benege ıhtıyac olmasın dıye duamız ama tabbım ne derse o benim bat 6 eylül dayanamadım dün kaset test yaptım negatıf cıktı ama daha cok erken yumurtlamanın ustunden 1 hafta gectı daha . Ah sabredemıyorum ki günler gecmıyor birde yanlızım evde eşim gorevde sürekli burda gorum okuyorumRabbim gönlüne göre versin canım artık çocuk sahibi olmak zorlaştı iyi yapmışsın yeni evlendim diyipte ertelememekle çocuğu amin Eylül hepimiz için hayırlı olsun ben 6 senedir çocuk hasreti çekiyorum çok şükür her şeyim normal eşimde de sorun yok ilk defa ovulasyonla deniyorum bakalım benim adetime az kaldı ama hiç bir belirti yok şuan her ay hamile gibi belirtilerim olurdu hamile sanardim kendimi bu ay hiç yaşamadım
Çok iyi anlıyorum seni canım sürekli negatif görmekten yoruldum bende ama.umudumu kaybetmiyorum elimizden geleni yapıp Rabbime bırakalım o herşeyin vaktini zamanını bilir benimde bat 7 Eylül dün test yaptım önce negatif çıktı sinirden attım sonra baktım çok silik çizgi vardı ama kuruma cizgisidir diye umursamadım yumurta catlamadan 10-12 gün sonra testlerde çıkıyormuş biraz daha bekleyip bidaha yapalım birbirmizede haber verelim durumumuzu canımYaa inşallah beb
Rabbimden herzaman hayırlısını istedim ama bebek çok başka .. eşiminde benimde anne baba olmak en cok ıstedıgımız seydı. Rabbım sana da bana da hakeden ısteyen gerskesede nasıp etsın Valla daha once hamıle kalmıs olsam belırtılerden anlardım sanırım ama ılk olacagı ıcın herseyı hamılelıge yoruyorum bende sen gıbı ılk kez ovulasyon yaptım buay. Sureklı arastırıyorum ve oyle cıktı ovulasyon karsıma ve gec kalmak ıstemedım. Ben de esımde 31 yasındaız artık. Doğal olsun tüp benege ıhtıyac olmasın dıye duamız ama tabbım ne derse o benim bat 6 eylül dayanamadım dün kaset test yaptım negatıf cıktı ama daha cok erken yumurtlamanın ustunden 1 hafta gectı daha . Ah sabredemıyorum ki günler gecmıyor birde yanlızım evde eşim gorevde sürekli burda gorum okuyorum
Olur kuzumm haberleselımm heyecanla beklıyorummmmÇok iyi anlıyorum seni canım sürekli negatif görmekten yoruldum bende ama.umudumu kaybetmiyorum elimizden geleni yapıp Rabbime bırakalım o herşeyin vaktini zamanını bilir benimde bat 7 Eylül dün test yaptım önce negatif çıktı sinirden attım sonra baktım çok silik çizgi vardı ama kuruma cizgisidir diye umursamadım yumurta catlamadan 10-12 gün sonra testlerde çıkıyormuş biraz daha bekleyip bidaha yapalım birbirmizede haber verelim durumumuzu canım
Ovulasyon testleriniz işe yaradımı acabaOlur kuzumm haberleselımm heyecanla beklıyorummmm
Yumurtlamayı yakaladım ama hamıle kalmadım.Ovulasyon testleriniz işe yaradımı acaba