- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cucuthecat
-
Kızlar merhaba 27 Kasımda kayda değer koyulaşma görmüştüm ama yine de pik değildi. Bir iki güne pikleşir diye düşündüm ama silikleşmeye başladı tekrar. O gün kullandığım takviyeyi aksatmıştım ona da bağladım ama cidden emin olamadım. Kaçırdım mı yumurtlamayı
Değerlendirmedim maalesef. Tam koyulaşmış da değil gibi geldi bir iki güne pik yapar diye düşündüm açıkcası27 Kasım pik duruyor kuzum degerlendirme yaptın mı?
Ondan sonraki günlerde. Degerlendirme oldu mu peki?.Değerlendirmedim maalesef. Tam koyulaşmış da değil gibi geldi bir iki güne pik yapar diye düşündüm açıkcası
Hayır nadasa yattım diyebilirim hastaydım çünkü birazOndan sonraki günlerde. Degerlendirme oldu mu peki?.
Tam koyu olmaz zaten ikisi de aynı olur hemen hemen bak bu da benim ovulasyon testim ben hem yumurtlama öncesi hemde yumurtlama gününü değerlendirdim Sanırım Kacirmissin ama Allah'ın işi belli olmaz tabikiDeğerlendirmedim maalesef. Tam koyulaşmış da değil gibi geldi bir iki güne pik yapar diye düşündüm açıkcası
Testin hangi marka ? Ve testini nasıl yapıyorsun bilgi verir misinHayır nadasa yattım diyebilirim hastaydım çünkü biraz
Gerçekten çok üzüldüm şu an. Tam koyu olması gerekiyor diye biliyordum. Salaklığıma doymayayım yaTam koyu olmaz zaten ikisi de aynı olur hemen hemen bak bu da benim ovulasyon testim ben hem yumurtlama öncesi hemde yumurtlama gününü değerlendirdim Sanırım Kacirmissin ama Allah'ın işi belli olmaz tabiki
Üzülme aşkım rabbimin vardır bildiği ama yine de değerlendir sen takdiri ilahi bilemezsinGerçekten çok üzüldüm şu an. Tam koyu olması gerekiyor diye biliyordum. Salaklığıma doymayayım ya
Laboquick kullanıyorum. Forumda en net bu markanın gösterdiğini okumuştumTestin hangi marka ? Ve testini nasıl yapıyorsun bilgi verir misin
İki damla idrarla yapıyorum gün içinde aynı saatlerdeTestin hangi marka ? Ve testini nasıl yapıyorsun bilgi verir misin
Bu marka net vermiyor işte çoğu kadın bundan muzdarip ben bir gebenin günlüğü sitesinden aldım ve çok memnun kaldım bence bir dahakini bununla deneLaboquick kullanıyorum. Forumda en net bu markanın gösterdiğini okumuştum
2 saat sıvı alımını durdur ilk idrarla yapma ve 2 damla değil 4 damla ile yapılır. Bu süreçte folik asit ve avakodo tüketİki damla idrarla yapıyorum gün içinde aynı saatlerde
Kargo kutusuna 2 damla ile yapın diye not düşmüşlerdi onun için 2 damla ile yaptım. İnofolic combi hp kullanıyorum yumurtlama desteklemesi için2 saat sıvı alımını durdur ilk idrarla yapma ve 2 damla değil 4 damla ile yapılır. Bu süreçte folik asit ve avakodo tüket
Bence bir gebenin günlüğü ile dene sana attım testimi gördün mü pik gayet net veriyorKargo kutusuna 2 damla ile yapın diye not düşmüşlerdi onun için 2 damla ile yaptım. İnofolic combi hp kullanıyorum yumurtlama desteklemesi için
Bir dahaki ay onunla deneyeyim teşekkür ederim. Gerçekten çok çok üzüldümBence bir gebenin günlüğü ile dene sana attım testimi gördün mü pik gayet net veriyor
Üzülme yine değerlendir bilemezsin kiBir dahaki ay onunla deneyeyim teşekkür ederim. Gerçekten çok çok üzüldüm
Cnm yumurtlama tam olmuş değil yumurtan tam olgunlaşmamış muhtemelen o yüzden testte tam bı koyuluk yok keşke degerlendirseydin mesela diğer gün çatlamış o gün kesinlikle ilişki olmalıydı oldu mu bilmiyorum ama diğer gün bekliyim koyulassin demişsin ama diğer gün muhtemelen çatlama gerçekleşmiş degerlendirmeliydin mutlakaKızlar merhaba 27 Kasımda kayda değer koyulaşma görmüştüm ama yine de pik değildi. Bir iki güne pikleşir diye düşündüm ama silikleşmeye başladı tekrar. O gün kullandığım takviyeyi aksatmıştım ona da bağladım ama cidden emin olamadım. Kaçırdım mı yumurtlamayı
Normalde 3 damla hep önerilir şaşırdım açıkçasıKargo kutusuna 2 damla ile yapın diye not düşmüşlerdi onun için 2 damla ile yaptım. İnofolic combi hp kullanıyorum yumurtlama desteklemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?