Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlaması 4 gün süren varmı acaba ?? Neden böyle olur kötü yanları varmı!![]()
Sana yazdım kuzuKiz o ne nasil anladin?
Bence sevınmelisin kalıtelı yumurta olusmusSana yazdım kuzu4 gün dür kırmızı ovu testim ona canım sıkıldı
Sen zaten femara cat ignesi olmuyor msn doktor kontrole cagirmiyor mu catladi mi diye kuzu? Eger oyleyse yapma lh testi flnSana yazdım kuzu4 gün dür kırmızı ovu testim ona canım sıkıldı
Hıc o yonden bakmaıstım saol canımBence sevınmelisin kalıtelı yumurta olusmus ☺
Femera kullanıyorjm canım ama çat iğnesi yapmadı dedım ya sanaSen zaten femara cat ignesi olmuyor msn doktor kontrole cagirmiyor mu catladi mi diye kuzu? Eger oyleyse yapma lh testi fln
Olabilir aslında ama bende hıc böyle 4 gün olmayınca korktum açıkçası canım normalde 1 gün olur sonra dıger gün silik çıkarCanim mesela yumurta 18mm oldu.
18 19 20 21 derken ovulasyan testi pik yapabilir.
Gelismistir dahada gelisiyor olabilir.
Fazla gelisip catlamasi yada cok gec catlamasi da olabilir. Ondan pik yapar. Bende 4 gun akinti olur mesela. Ama testlerim cok yapmadi ben 1 kere gorddummu daha yapmam. Belki ondandir
Aynen oyle olur. Gelismeye devam ediyor olabilir tavsiyem havucu kaynat ic.. pik olduysa catlamasina yardimci olurOlabilir aslında ama bende hıc böyle 4 gün olmayınca korktum açıkçası canım normalde 1 gün olur sonra dıger gün silik çıkar![]()
Femera kullanıyorjm canım ama çat iğnesi yapmadı dedım ya sanaAdet olursan yda olmazsan da gel dedı sadece kuzu
![]()
Aynen ama strestim yok valla artık umrumda degıl bazı seyler zamanı var elbet hayırlısı herseyın dıyorum ınan test bıle yapmadım yaomıcam daAaa kafa gitti yaaa niye oyle yapiyo guzelce takip etse ignesini yapsa gunleriji soylese daha az stres olursun ya