- 17 Kasım 2024
- 158
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Benim de bugün 10. Gün kan versem mi diye düşünüyorum, belirtilerin var mıBenim için önemli arkadaşlar10. Gün benim <2.30 çıktı malesef ama bir umut işte bekliyor insan
En belirgini adet olacakmışım gibi ağrı yumurtlamanın 6. Günü başladı hala devam ediyor. Birde sürekli beyaz akıntıBenim de bugün 10. Gün kan versem mi diye düşünüyorum, belirtilerin var mı
Benim de öyle sürekli adet olacak gibiyim ve göğüs hassasiyeti yaşıyorumEn belirgini adet olacakmışım gibi ağrı yumurtlamanın 6. Günü başladı hala devam ediyor. Birde sürekli beyaz akıntı
Ben test yapmıştım bariz anında ikinci çizgi çıkmıştı kan verince hayal kırıklığına uğradım test yanlısmıs iyi değilmiş siz idrar testi yaptınız mı hiçBenim de öyle sürekli adet olacak gibiyim ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum
Bi de iştahsızlık da varBenim de öyle sürekli adet olacak gibiyim ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum
hangş marka? Ben yapmadımBen test yapmıştım bariz anında ikinci çizgi çıkmıştı kan verince hayal kırıklığına uğradım test yanlısmıs iyi değilmiş siz idrar testi yaptınız mı hiç
Nimo sakın almaBi de iştahsızlık da var
hangş marka? Ben yapmadım
Belki de yükselir ya 2.30 olmuş sonuçta geç döllenme olabilir miNimo sakın alma
Geç döllenme adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum ama benim öyle bişeyim yok bilemedim ya regl olsamda kafma rahatlsa bari günüm gelsede. Tabi bir yanım istiyor bir yanımda artık kesinleşsin diyor hayırlısıBelki de yükselir ya 2.30 olmuş sonuçta geç döllenme olabilir mi
Beni de belirsizlik yoruyor maalesef, test yapsam mı sence bugün kan testiGeç döllenme adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum ama benim öyle bişeyim yok bilemedim ya regl olsamda kafma rahatlsa bari günüm gelsede. Tabi bir yanım istiyor bir yanımda artık kesinleşsin diyor hayırlısı
Özelde çok pahalı sağlıkocağı ise yapın kafanız rahatlasın veya iyi bir idrar testi alın onu yapın benceBeni de belirsizlik yoruyor maalesef, test yapsam mı sence bugün kan testi
Özel hastanede ne kadar biliyor musunuzÖzelde çok pahalı sağlıkocağı ise yapın kafanız rahatlasın veya iyi bir idrar testi alın onu yapın bence
500Özel hastanede ne kadar biliyor musunuz
Baktın mı tekrar artış oldu muBen test yapmıştım bariz anında ikinci çizgi çıkmıştı kan verince hayal kırıklığına uğradım test yanlısmıs iyi değilmiş siz idrar testi yaptınız mı hiç
Hayır baktırmadım regl olmamı bekliyorum adet tarihim 13 sanıyordum yumurtlamaya göre ama normalde ben 31 günde oluyorum 16 aralıktı 16 ocakta olmayı bekliyorum çünkü normalde benim öyle olurBaktın mı tekrar artış oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?