Yumurtlamanın 6. günü kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

mavera12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
106
19
Kızlar dünden beri ağrım var aşırı halsizlik ve uyku halim var burada 3. Günde belirti hissettim diyen de var olabilir mi bu kadar erken belirti, yaşayan var mı?

3. günde başladı ağrı canım bugün 6. Gün
Yani bazı kişilerde hemen belirti olabiliyor benim yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerim aşırı çok şişmişti hafif kasık ağrılarım vardı arada yokluyodu bi 5 gün daha bekleyip test yaparsan varsa çıkar testte

Yani bazı kişilerde hemen belirti olabiliyor benim yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerim aşırı çok şişmişti hafif kasık ağrılarım vardı arada yokluyodu bi 5 gün daha bekleyip test yaparsan varsa çıkar testte
Dayanmaya çalışıyorum canım ya sen geberin dimi

Evde ovülasyon testi varsa onunlada deneyebilirsin yumurtlamadan sonra ki 6. günde benim pike yakın çıkmıştı

Kuzum benim de yumurtlamanın 3/4/5. Günleri adet olacak gibi alt karnım ağrıdı acaba mı dedim , şimdi bata 4/5 gün kaldı test yaptım böyle çıktı ama sabah tekrar edeceğim bilmiyorum inşallah doğru hissetmişizdir 🤲

Eklentiler

• 9b30c499-0c21-4292-b315-2492214eeef6.jpeg
    9b30c499-0c21-4292-b315-2492214eeef6.jpeg
    197,9 KB · Görüntüleme: 21
Kuzum benim de yumurtlamanın 3/4/5. Günleri adet olacak gibi alt karnım ağrıdı acaba mı dedim , şimdi bata 4/5 gün kaldı test yaptım böyle çıktı ama sabah tekrar edeceğim bilmiyorum inşallah doğru hissetmişizdir 🤲
Canımm inşallah doğrudur çok istiyorum Rabbim kucağımızı doldursun inşallah 🤲🌹

Hangi marka test yaptınız

X