Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkinin üzerinden mi 3 gün geçti canımKızlaar
3. günde başladı ağrı canım bugün 6. Günİlişkinin üzerinden mi 3 gün geçti canım
Yani bazı kişilerde hemen belirti olabiliyor benim yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerim aşırı çok şişmişti hafif kasık ağrılarım vardı arada yokluyodu bi 5 gün daha bekleyip test yaparsan varsa çıkar testte3. günde başladı ağrı canım bugün 6. Gün
Dayanmaya çalışıyorum canım ya sen geberin dimiYani bazı kişilerde hemen belirti olabiliyor benim yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerim aşırı çok şişmişti hafif kasık ağrılarım vardı arada yokluyodu bi 5 gün daha bekleyip test yaparsan varsa çıkar testte
Evet canımDayanmaya çalışıyorum canım ya sen geberin dimi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet canım
Eve gidince denicem canımEvde ovülasyon testi varsa onunlada deneyebilirsin yumurtlamadan sonra ki 6. günde benim pike yakın çıkmıştı
Canımm inşallah doğrudur çok istiyorum Rabbim kucağımızı doldursun inşallahKuzum benim de yumurtlamanın 3/4/5. Günleri adet olacak gibi alt karnım ağrıdı acaba mı dedim , şimdi bata 4/5 gün kaldı test yaptım böyle çıktı ama sabah tekrar edeceğim bilmiyorum inşallah doğru hissetmişizdir
İnşallah canım Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Hangi marka test yaptınızKuzum benim de yumurtlamanın 3/4/5. Günleri adet olacak gibi alt karnım ağrıdı acaba mı dedim , şimdi bata 4/5 gün kaldı test yaptım böyle çıktı ama sabah tekrar edeceğim bilmiyorum inşallah doğru hissetmişizdir
Bu freely marka üstünde 6 gün önce sonuç yazıyor ..Hangi marka test yaptınız
Sonuç inşallah doğrudur bir an önce günler geçsin ve öğreneyim istiyorum artık 1,5 senedir uğraşıyoruzBu freely marka üstünde 6 gün önce sonuç yazıyor ..
Ben de 18 aydır deniyorum hakkımızda hayırlı ve sağlıklı kolay olan ne ise o olsunSonuç inşallah doğrudur bir an önce günler geçsin ve öğreneyim istiyorum artık 1,5 senedir uğraşıyoruz
Bizimde 8 ay sonra oldu canım herhangi bi sorununuz var mıSonuç inşallah doğrudur bir an önce günler geçsin ve öğreneyim istiyorum artık 1,5 senedir uğraşıyoruz
Amin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBen de 18 aydır deniyorum hakkımızda hayırlı ve sağlıklı kolay olan ne ise o olsun
Bizimde 8 ay sonra oldu canım herhangi bi sorununuz var mı