B
baharkokusu
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi baharkokusu
canım ben bu ay hesaplayıcıyı dikkate almadan dediğim gibi gün aşırı yapıyorum gün kaçmaz sanırım böylece bak ayrıca kürlerden faydalan umarım meleklerimize kavuşuruz :)
Her zaman 35 gün olurdu adetlerimin arasında.şubat ayında 25 gün sonra adet oldu ,birde kızlar yanlış biliyorum ama 5 aydır korunmadığım halde bebek olmayınca bu ay hiç ilişkiye girmek istemedim.moralim bozuktu..kalamıyorum diye eşime yaklaşmak bile istemedim adetim bittikten sonra..adetim bittikten 4 gün sonra beraber oldum.ama 5 dakika bekleyip hemen kalktım..hamilelik günlerini hesaplayan takvim var,onu indirdim .baktım orda yumurtlama günü şubatın 25 ini gösteriyor..dedim ki gitti bu ayda..sonra 1 martta gündüz tuvalete gittiğimde yumurta akı kıvamında akıntı gördüm..kafam çok karıştı..hesaplayıcılara göre şubatın 25 inde yumurtlama ..bende ne olu ne olmaz diye 2 gün arayla beraber oldum kızlar.inşallah bu defa olur..ama tek çizgi görmek o kadar üzüyor ki beni..test bile yapmak istemiyorum artık.:sinifsinif:
çiğ yumurta beyazı gibi oluyor canım..inşallah farkedersin sen de..ben genellikle tuvalette farkediyorum.