Yumurtlamam geç mi oldu bilemiyorum.bakarmısınız

• Konu Sahibi baharkokusu
  • Başlangıç Tarihi
B

baharkokusu

Ziyaretçi
ocak 19 da adet oldum.şubatta ise ayın 13 ünde adet oldum...hesaplayıcılara göre ayın 24 ünde yumurtlamam oluyor..ama benden yumurta kıvamında akıntı 1 martta geldi..dün eşimle beraber olduk..ilişkiden 2 saat sonra belim ağrımaya başladı..kızlar yardım edin..yumurtlamam geç mi olmuştur bu durumda sizce.

benim gibi olan varmı kızlar..lütfen yardım edin.

canım adet düzensizliğinde ki bendede oldu bu ay hiç olmazdı 3 gün geç oldu yumurtlamanın ne zaman olduğunu kestirmek zorlaşıyor o yüzden bence adet biter bitmez gün aşırı sabah ilişki şansı arttırıyo araştırmalarıma göre umarım bebeklarimiz bir an önce gelir :)

Her zaman 35 gün olurdu adetlerimin arasında.şubat ayında 25 gün sonra adet oldu ,birde kızlar yanlış biliyorum ama 5 aydır korunmadığım halde bebek olmayınca bu ay hiç ilişkiye girmek istemedim.moralim bozuktu..kalamıyorum diye eşime yaklaşmak bile istemedim adetim bittikten sonra..adetim bittikten 4 gün sonra beraber oldum.ama 5 dakika bekleyip hemen kalktım..hamilelik günlerini hesaplayan takvim var,onu indirdim .baktım orda yumurtlama günü şubatın 25 ini gösteriyor..dedim ki gitti bu ayda..sonra 1 martta gündüz tuvalete gittiğimde yumurta akı kıvamında akıntı gördüm..kafam çok karıştı..hesaplayıcılara göre şubatın 25 inde yumurtlama ..bende ne olu ne olmaz diye 2 gün arayla beraber oldum kızlar.inşallah bu defa olur..ama tek çizgi görmek o kadar üzüyor ki beni..test bile yapmak istemiyorum artık.:sinifsinif:

canım ben bu ay hesaplayıcıyı dikkate almadan dediğim gibi gün aşırı yapıyorum gün kaçmaz sanırım böylece bak ayrıca kürlerden faydalan umarım meleklerimize kavuşuruz :)

inşallah canım ..aslında ben ilişkiden sonra 5 dk filan bekleyip kalkıp banyo yapıyordum hep..salı günü komşuma gittim..o da 5 aydır korunmuyordu..geçen ay hamile kalmış..maşallah ikiz hemde..bana ilişkiden sonra hemen kalkıp banyo yaptığını,ama bu ay ilişkiden sonra , 1 saat belimin altına yastık koyup yattığını söyledi..bende öyle yaptım..inşallah bu ayda tek çizgi görmem..

günaşırı ve yarım saat belin altına yastık koyup yatmak önemliymiş...

canım ben bu ay hesaplayıcıyı dikkate almadan dediğim gibi gün aşırı yapıyorum gün kaçmaz sanırım böylece bak ayrıca kürlerden faydalan umarım meleklerimize kavuşuruz :)

kesinlikle katiliyorum,gun asiri iliski ile isinizi garantiye almis olursunuz,iliskiden sonra en azindan 15 dk bacaklarinizi duvara dayayip,poponuzun altina da yastik koyup bekleyin.Hatta ben iliskiden sonra ic kipirdamiyodum,akmasin icimden diye,yastigi bile esim yerlestiriyodu sagolsun.

bende gec yumurtlama ve gec dollenme ile hamile kaldim,aynen senin gibi hamile kalamiyorum diye esime yaklasmak istemedigim ama esimin yine de israrla yaklastigi bir ayda hamile kaldim.Yine de diger aylara bakarak en az iliskiye girdigimiz aydi.Bu arada 1 martta o seffaf akinti geldiyse buyuk ihtimalle yumurtlaman o gun oldu,bir gun oncesinde yada ayni gun iliskiye girdiyseniz sansiniz buyuk,Allah gonlunuze gore versin.

aynı gün beraber olduk ama öyle çok beklemedim maalesef.5 dk filan bekledim.bu arada 5 dakika da olsa ayaklarımı kaldırıp duvara dayadım..bilmiyorum bir faydası olurmu?
ondan sonra ki günlerde salıyı çarşambaya bağlayan gece,çarşambayı da perşembeye bağlayan gece birlikte olduk..:Saruboceq:inşallah güzel haberi alırım bu ay kızlar..
yaramaz oğlum sayesinde günleri birbirine bağladık,bakalım mutlu haber alabilecekmiyiz..
kızlar eşim eve gelir gelmez oğlum peşinden ayrılmıyor ki..uyuyana kadar da akla karayı seçiyorum..kardeş istiyorum diye de ağlıyor..hani doktordan ne zaman getireceksiniz kardeşimi diyor..eşimden yorgun geldiğinden ,erkenden uykusu geliyor.gelde sinirlenme...

anliyorum,cocuk da varsa zor olur tabii. Sanirim bu ay icin siz elinizden geleni yapmissiniz,insallah guzel haberlerini okuruz burdan.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım..benim gibi 5 aydır hamile kalamayan bir arkadaşım vardı. ocak ayında hamile kalmış..o da olmuyor diye bırakmıştım kendimi diyor..darısı hepimize..

bazen çiftte yumurtlanabiliyormuş benim olur mesela

kızlar yumurtlama akıntısının çiğ yumurtanın beyazı kıvamında olduğunu okudum. bende her gün kontrol ediyorum ama hiç göremedim henüz. akıntı çok mu oluyor az mı, yani nasıl farkedilir acaba. tam çiğ yumurta beyazı gibi mi yoksa krem gibi mi, görenler haber etsin lütfenn bilmiyorumkismile

çiğ yumurta beyazı gibi oluyor canım..inşallah farkedersin sen de..ben genellikle tuvalette farkediyorum.

çiğ yumurta beyazı gibi oluyor canım..inşallah farkedersin sen de..ben genellikle tuvalette farkediyorum.

tuvalette derken, tuvalet kağıdında filan mı görüyorsun, yoksa sadece hissetmekten mi ibaret :kedi:

tuvalet derken ,işte tuvalete oturduğumda farkediyorum,bazende iç çamaşırımda görüyorum..tesadüfen görüyorum yani bende.şans desek daha doğru olur herhalde..öyle yumurtlamam olmuş mu diye kontrol etmem yani..

teşekkür ederim yardımın için a.s.

rica ederim canım.ne demek..

KIZLAR beyaz renk akıntı gelmeye basladıgı zaman mı yumurtlama oluodu yoksa ertesi günlerde mi kasıklarım da ağrımaya başladı bgn umarım bu ayı boş geçmem artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…