- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 26
-
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Yarın adet günüm dün geçti ağrım, bilemiyorum tam yumurtlama döneminde yaptıkSelam
Bende de polikistik over var bu yüzden ağrıların sebebinin o olduğunu sanmıyorum, bebek planlıyorsanız gebelik olabilir bir test yapın adetiniz gecikirse
İnshaAllah gebesinizdirYarın adet günüm dün geçti ağrım, bilemiyorum tam yumurtlama döneminde yaptık
Aynı durum bendede var bu ay.Özellikle gece daha çok oluyor.Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum.Selamlar yumurtlama dönemi başladığında başlayan ve adetime 4 gün kalmışken hala geçmeyen bir tek taraflı sol kasık ağrısı yaşıyorum otururken kalkarken afedersiniz tuvalete gittiğimde bile ağrıyor. Öncesinde çok daha kötü ağrıyordu zamanla biraz dindi ağrısı ama yaklaşık 1- 1.5 haftadır yaşıyorum bu ağrıyı aynısını yaşayan var mı? Kist durumu olabilir mi çünkü bu ay ki kontrolümde polistik gözüktüğünü küçük küçük kistlerimin olduğunu söylemişti doktor
Benim ağrım sızım yok şuan bugünde olmam gerekiyordu ama henüz gelen giden yok bekliyorumAynı durum bendede var bu ay.Özellikle gece daha çok oluyor.Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum.
Benim daha 6 günüm var.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim ağrım sızım yok şuan bugünde olmam gerekiyordu ama henüz gelen giden yok bekliyorum
Sonucunuz noldu acaba? Benim de yumurtlamadan beri 6 gün geçti. Son 3 gündür yatarken bile, gerinirken, yürürken vs sol yumurtalık kısmında sabit bir ağrım var. Ovülasyonda çatlamayı gördüm ama kist olmasından endişeleniyorumSelamlar yumurtlama dönemi başladığında başlayan ve adetime 4 gün kalmışken hala geçmeyen bir tek taraflı sol kasık ağrısı yaşıyorum otururken kalkarken afedersiniz tuvalete gittiğimde bile ağrıyor. Öncesinde çok daha kötü ağrıyordu zamanla biraz dindi ağrısı ama yaklaşık 1- 1.5 haftadır yaşıyorum bu ağrıyı aynısını yaşayan var mı? Kist durumu olabilir mi çünkü bu ay ki kontrolümde polistik gözüktüğünü küçük küçük kistlerimin olduğunu söylemişti doktor
Ben adet oldum canım ama havalar değişti benim üşüttüğümden dolayı ağrım vardı belki de kistten dolsyıdır bu konuda bi fikrim yok ama genelde yumurtlama sonrası belirtilerin devam etmesi gebeliğe yoruluyor.Sonucunuz noldu acaba? Benim de yumurtlamadan beri 6 gün geçti. Son 3 gündür yatarken bile, gerinirken, yürürken vs sol yumurtalık kısmında sabit bir ağrım var. Ovülasyonda çatlamayı gördüm ama kist olmasından endişeleniyorum
Merhaba sonuç ne ne yaptınız bende sizin gibiyimBende de var yumurtlamadan beridir ara ara giren ağrı . Alt karnım şiş hissediyorum çatlayacak gibi. Göğüs değince ağrı . Bundan beş gün önce 3 4 kere neredeyse midem bulandı onu şekerim mi düştü acaba dedim yemek yedikten sonra geçti adete 8 gün var bakalım ne olacak sizde durumlar nedir