Yumurtlamadan sonra 12.gün negatif pozitife döner mi

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
790
292
18
Çatlama günü 22 Mart gecesi eminim. Bat yarın veya sonraki gün ama ağrı fln yok hiç.

Çatlamadan 11 gün sonra test yapmıştım innovitanın erken gebelik testiydi negatif çıktı.

Buradan döner mi sizce. Ne adet ne gebelik belirtisi var ymtlamadan beş altı gün sonra kasık agrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece.

Çatlama günü 22 Mart gecesi eminim. Bat yarın veya sonraki gün ama ağrı fln yok hiç.

Çatlamadan 11 gün sonra test yapmıştım innovitanın erken gebelik testiydi negatif çıktı.

Buradan döner mi sizce. Ne adet ne gebelik belirtisi var ymtlamadan beş altı gün sonra kasık agrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece.
Ne yaptınız acaba döndü mü testiniz bende bu durumu yaşadım adetimin geçmesini bekliyorum

Canım bende de durumlar aynı geçen hafta bir gün kasık batması ve göğüs sancısı yaşamıştım tamam kesin hamileyim diyordum ama tüm belirtilerin gitti. Adet belirtmde yok henüz ama testler negatif umudum kalmadı artık

Göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım ve belim ağrıyor mide bulantım var bende bekliyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında test yaparsanız yazar mısınız
Tabi ki siz de yazın 🌸 bende hiç belirti yok bakalım. Rahmimde çekilme oluyor arada böyle olmazdı normalde. Sanki kazınıyormus gibi geliyor gidiyor arada. Bakalım 12. Gün negatif olunca umudum kalmadı pek ama

Bugün test yaparsan illaki sonucu net çıkar canım ama benim 12 gün sonra falan uyku başlamıştı her gün uyuyodum yemekten sonra içim geçiyordu bide vücudum tamamen değişmişti göğüslerim dolgundu ağrısı yoktu ama dolgun ve yumsakti. Ağız iclerim bile yara olmuştu aciyodu ne alakysa. Biliyosun kimyasala döndü 😔 rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin sağlıklı gebelikler olsun

Bugün test yaparsan illaki sonucu net çıkar canım ama benim 12 gün sonra falan uyku başlamıştı her gün uyuyodum yemekten sonra içim geçiyordu bide vücudum tamamen değişmişti göğüslerim dolgundu ağrısı yoktu ama dolgun ve yumsakti. Ağız iclerim bile yara olmuştu aciyodu ne alakysa. Biliyosun kimyasala döndü 😔 rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin sağlıklı gebelikler olsun
😞 vardır bunda da hayır diyelim. En güzeli en sağlıklısı gelecek öyle düşün🌷
Ben bu ay umudu kestim bugin rgl olurum muhtemelen kasıklarımdan baloncuk sesleri geliyor akşama leke gelir 😑 nasip bakalım

😞 vardır bunda da hayır diyelim. En güzeli en sağlıklısı gelecek öyle düşün🌷
Ben bu ay umudu kestim bugin rgl olurum muhtemelen kasıklarımdan baloncuk sesleri geliyor akşama leke gelir 😑 nasip bakalım
Öyle tabiki regl de olursan üzülme daha şansın var rabbim sağlık verdiği sürece şansımız var 🤲🏻 güzel düşünelim güzel şeyler olsun ✨

IMG_6562.webp
Kızlar reglime 4-5 gün kaldı ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor

Back
X