Yumurtlamadan kaç gün sonra beta hcg yükselir?

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
1.785
233
43
26
Merhaba kızlar, cuma günü ultrasonda 19mm yumurtam vardı gelişen 4 gün sonra yani bugün ultrasonla baktı doktor kalınlaşma olduğunu rahim içinde sıvı dolaşımı olduğunu gebelik olabiliceğini söyledi beta hcg istedi. Sizce bu kadar erken yükselir mi değer belli olur mu?

Kızlar yaşayan yok mu kan verdim sonucun çıkmasına daha var çok sabırsızlandım. Bu kadar erken öğrenen var mı

Bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum ben 10 mart yumurtlama tarihim 21 martta kanda 3 çıktı değerim bugün daha 38 e yükselmiş çok şükür erken bence

Bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum ben 10 mart yumurtlama tarihim 21 martta kanda 3 çıktı değerim bugün daha 38 e yükselmiş çok şükür erken bence
Evet canım bencede çok erken. Zaten negatif çıktı değerim moralim bozuldu ama zaten çıkmasıda çok saçma geliyordu çünkü 21inde yumurta bakıldı 19mm çıktı yumurtam bugün 25i gebelik testi istedi 4 günde nasıl olucak bende anlamadım

Sende çok düşük bi değerle öğrenmişsin canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlişki günlerini nasıl yapmıştınız canım yumurtlama gördükten sonra

Hala düşük değerim umarım yükselir beklemedeyim biz yumurtlama dahil 5 gün felan ara vermeden değerlendirdik bir önceki ay ara vermiştik olmadı bu ay böyle denedik

Hala düşük değerim umarım yükselir beklemedeyim biz yumurtlama dahil 5 gün felan ara vermeden değerlendirdik bir önceki ay ara vermiştik olmadı bu ay böyle denedik
Aa bizde hep bi gün ara vererek değerlendiriyoruz acaba o yüzden mi olmuyor

Di mi yani banada imkansız gibi geliyor o yüzden çok şaşırdım bekleyip görücez artık. Duphaston kullanıyorum bi de sabah akşam

Merhaba arkadaşlar bende size bi soru soracağım en son korunmasız ilişkimiz eşimle şubat ayının 16 sında oldu ve beraberlik sonrası gün regl oldum.
Ama regl olduğum zaman bide zehirlenmiştim serum ilaç aldım reglim kesildi sonra iki üç gün pis pis devam etti.
Bu ayın 21 inde adet görmem gerekiyorken hala adet olmadım 24 ünde kan tahlili verdim ve beta hcg sonucum 0 çıktı doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dökülmeye hazırlanıyor dedi ama ben bu kalınlaşmada gebelik mi var diye düşündüm.
İlişkiden 37 gün sonra değer 0 yani.
Beta hcg 0 olduğu halde rahim duvarı kalınlaşması gebelik sebebi olabilir mi yoksa adet öncesimi sizce

Olsa çıkardı canım ya ilişkiden sonra 37 gün çok uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…