Kızlar yaşayan yok mu kan verdim sonucun çıkmasına daha var çok sabırsızlandım. Bu kadar erken öğrenen var mıMerhaba kızlar, cuma günü ultrasonda 19mm yumurtam vardı gelişen 4 gün sonra yani bugün ultrasonla baktı doktor kalınlaşma olduğunu rahim içinde sıvı dolaşımı olduğunu gebelik olabiliceğini söyledi beta hcg istedi. Sizce bu kadar erken yükselir mi değer belli olur mu?
??Kızlar yaşayan yok mu kan verdim sonucun çıkmasına daha var çok sabırsızlandım. Bu kadar erken öğrenen var mı
Evet canım bencede çok erken. Zaten negatif çıktı değerim moralim bozuldu ama zaten çıkmasıda çok saçma geliyordu çünkü 21inde yumurta bakıldı 19mm çıktı yumurtam bugün 25i gebelik testi istedi 4 günde nasıl olucak bende anlamadımBu kadar erken çıkacağını sanmıyorum ben 10 mart yumurtlama tarihim 21 martta kanda 3 çıktı değerim bugün daha 38 e yükselmiş çok şükür erken bence
Sende çok düşük bi değerle öğrenmişsin canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlişki günlerini nasıl yapmıştınız canım yumurtlama gördükten sonraBu kadar erken çıkacağını sanmıyorum ben 10 mart yumurtlama tarihim 21 martta kanda 3 çıktı değerim bugün daha 38 e yükselmiş çok şükür erken bence
Hala düşük değerim umarım yükselir beklemedeyim biz yumurtlama dahil 5 gün felan ara vermeden değerlendirdik bir önceki ay ara vermiştik olmadı bu ay böyle denedikSende çok düşük bi değerle öğrenmişsin canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlişki günlerini nasıl yapmıştınız canım yumurtlama gördükten sonra
Aa bizde hep bi gün ara vererek değerlendiriyoruz acaba o yüzden mi olmuyorHala düşük değerim umarım yükselir beklemedeyim biz yumurtlama dahil 5 gün felan ara vermeden değerlendirdik bir önceki ay ara vermiştik olmadı bu ay böyle denedik
Eşinizde sorun yoksa ara vermeyin bi sefer de öyle deneyin tesadüf de olabilir bilmiyorumAa bizde hep bi gün ara vererek değerlendiriyoruz acaba o yüzden mi olmuyor
Eşimde sorun yok ama doktorlar hep 2 günde bir dedikleri için bizde öyle deniyorduk dediğiniz gibi şansta olabilir tabiEşinizde sorun yoksa ara vermeyin bi sefer de öyle deneyin tesadüf de olabilir bilmiyorum
Ben doktorun bugün benden kan testi istemesine çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasını nasıl bekledi yaniEşinizde sorun yoksa ara vermeyin bi sefer de öyle deneyin tesadüf de olabilir bilmiyorum
Bence imkansız çıkması ama bilemedim yaniBen doktorun bugün benden kan testi istemesine çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasını nasıl bekledi yani
Olsa çıkardı canım ya ilişkiden sonra 37 gün çok uzun bir süreMerhaba arkadaşlar bende size bi soru soracağım en son korunmasız ilişkimiz eşimle şubat ayının 16 sında oldu ve beraberlik sonrası gün regl oldum.
Ama regl olduğum zaman bide zehirlenmiştim serum ilaç aldım reglim kesildi sonra iki üç gün pis pis devam etti.
Bu ayın 21 inde adet görmem gerekiyorken hala adet olmadım 24 ünde kan tahlili verdim ve beta hcg sonucum 0 çıktı doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dökülmeye hazırlanıyor dedi ama ben bu kalınlaşmada gebelik mi var diye düşündüm.
İlişkiden 37 gün sonra değer 0 yani.
Beta hcg 0 olduğu halde rahim duvarı kalınlaşması gebelik sebebi olabilir mi yoksa adet öncesimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?