• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan günler sonra kasık agrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sunkissed

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
67
24
18
Herkese iyi akşamlar hanımlar

Reglim düzenli oluyor geçen hafta yani ayın 3 Ve 4ünde ilişki oldu.Ovülasyon testim olmadığı için emin olamadım fakat hem akıntı şeklinden ve kasık agrımdan hem de kullandığım aplikasyona göre ayın 5inde yumurtlama günüm olduğunu tahmin ediyorum.

Sorum şu bugün gün boyunca iki kasıgımda da agrı oldu. Yalnız ara ara değil gün boyu devam etti.Regl yaklastıgındaki ağrıya benziyor.Fakat yoğun bir akıntı yok.Bu bir gebelik belirtisi mi beş günde belirtiler başlar mı?

Bendede aynı cevabı merak ediyorum. Sadece ekstra akıntım arttı hep bi nemlilik hali. Göğüslerim tavan yaptı 🤭

Bendede aynı cevabı merak ediyorum. Sadece ekstra akıntım arttı hep bi nemlilik hali. Göğüslerim tavan yaptı 🤭
Nemlilik bende de var fakat yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım yok. Daha yogun yapıda ve çok az miktarda.Sizin yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti?

Nemlilik bende de var fakat yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım yok. Daha yogun yapıda ve çok az miktarda.Sizin yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti?
Benim net tarihim yok yeni düşük yaptım korunmadim. 4 Eylül de kanlı yumurtlama akıntım oldu çatlama diyorlar ona ordan hesaplarsam 5. Gün bugün

Bunların aynısını geçen ay yaşadım oyuzden aklım karıştı umutlandirmak istemem ben bile umutlu değilim. İnşallah vardır hamişizdir 🙏
Kasık agrınız mı oldu? İnanın vücudumu dinlemek istemiyorum fakat daha önce yaşamadığım bir şey olduğu için ister istemez ümitleniyorum🤦‍♀️ Umarım vardır.

Benim 3.gün başlamıştı o ağrılar erken döllenme oldu sanırım ve akıntım da yoktu. İnş hamişsinizdir

Kasık agrınız mı oldu? İnanın vücudumu dinlemek istemiyorum fakat daha önce yaşamadığım bir şey olduğu için ister istemez ümitleniyorum🤦‍♀️ Umarım vardır.
Evet bıçak saplanması şeklinde olmuştu tabi o ay beklemiyorum diye dikkate almadım. Bi yönü daha var bunun o da yumurtlama değerlendirildiği zaman vücut kendini hazırlıyor o günlerde denedin diye aklında bulunsun

Herkese iyi akşamlar hanımlar

Reglim düzenli oluyor geçen hafta yani ayın 3 Ve 4ünde ilişki oldu.Ovülasyon testim olmadığı için emin olamadım fakat hem akıntı şeklinden ve kasık agrımdan hem de kullandığım aplikasyona göre ayın 5inde yumurtlama günüm olduğunu tahmin ediyorum.

Sorum şu bugün gün boyunca iki kasıgımda da agrı oldu. Yalnız ara ara değil gün boyu devam etti.Regl yaklastıgındaki ağrıya benziyor.Fakat yoğun bir akıntı yok.Bu bir gebelik belirtisi mi beş günde belirtiler başlar mı?
Akıntı olmaması gebe olmamaya sebep değil, kızımda 9 ay akıntım olmadı, baştan sona kupkuruydu... Kasık ağrısı evet yaşadım, regl olacağım sanmıştım.. Gebeliktenmiş

yumurtlamadan kaç gün sonra başladı kasık agrınız?
O kadarı aklımda değil, ama kasığımda ben her ay ağrı hissederdim hissettiğim gün regl olurdum. Aynı gebelikteki gibi ağrı, hiç fark yoktu. Yumurtlamadan 1 hafta sonrası olabilir, tam emin değilim ama, bayağı geçmişti..

Back
X