• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan bir gün sonra gögüs ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Arkadaşlar iyi akşamlar , ben pcos hastasıyım gecen ay 90 gün adet olamadım ımofolic başladı doktorum tarlusal ile adet oldum bu ay adetimin 18.ci günü ve 15. Gününden beri gögüslerimde sancı var ilk defa bu kadar erken başladı bu şekilde belirti yaşayıp gebe oldugunu ögrenen varmı aranızda :)

Arkadaşlar iyi akşamlar , ben pcos hastasıyım gecen ay 90 gün adet olamadım ımofolic başladı doktorum tarlusal ile adet oldum bu ay adetimin 18.ci günü ve 15. Gününden beri gögüslerimde sancı var ilk defa bu kadar erken başladı bu şekilde belirti yaşayıp gebe oldugunu ögrenen varmı aranızda :)
İnofolik göğüs hassasiyeti yapabiliyor canım, ondan olabilir

Ben... yumurtlama zamanı başladı hala devam ediyor :)

bnimde adetime 15gun var migdem yanıyor göğsümun üstüne yatamıyorum sizce varmıdır
Canım ben dediğim gibi yumurtlamadan itibaren vardı normalde hiç göğüs ağrım olmaz uçlarında bi hassasiyet oldu bide inşallah vardır :)

Canım ben dediğim gibi yumurtlamadan itibaren vardı normalde hiç göğüs ağrım olmaz uçlarında bi hassasiyet oldu bide inşallah vardır :)
Bnimde yumurtlamayı günlerim yeni bitti kuzum hamilesin dua eder misin rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin inşallah canım bnim

Back
X