Yumurtlamadan 4 gün sonra akıntı

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
127
-76
13
26
Selam kızlarrr 18 şubat yumurtlama günümdü bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve aşırı derecede bir gurultu var kasıklarımda ve beyaz kıvamlı akıntım var yerleşme midir ? Aynı şeyleri yaşayıp hamiş olan varmıydı

Merhaba, ben de aynı şeyi yaşıyorum, tecrübesi olan yazabilir mi acaba?

Hamilemisiniz

6 gün falan sonra çıktı ama ben biraz geç yumurtladım. 21 şubatta yumurtlamam oldu ve adetim 5 martta olacak o yüzden test yapmaya korkuyorum..

6 gün falan sonra çıktı ama ben biraz geç yumurtladım. 21 şubatta yumurtlamam oldu ve adetim 5 martta olacak o yüzden test yapmaya korkuyorum..
Benim adetim 3 martta
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha

Benim adetim 3 martta
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha
Geç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..

Benim adet tarihim 6 martti aynı belirtiler var benim pozitif çıktı. Akıntım kaygandi ve felaket gazim var

Gaz sorunu bendede var hemde baya dün uykudan uyandırdı da sancısı hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşallah :)
İnsallah senin de sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize

Geç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..
6 gün öncesinden gösteren testler var deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…