Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamadan 4 gün sonra akıntı
- Konu Sahibi Elf2020
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yerleşme ağrısı yumurtlama akıntısı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2023
- 928
- 320
- 23
HamilemisinizSelam kızlarrr 18 şubat yumurtlama günümdü bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve aşırı derecede bir gurultu var kasıklarımda ve beyaz kıvamlı akıntım var yerleşme midir ? Aynı şeyleri yaşayıp hamiş olan varmıydı
Evet pozitif çıktı testim ama adetim pazar günü normalde gelicekri bakalım hayırlısı olsun inşallahHamilemisiniz
Hayırlı olsun hangi günleri degerlendirmistimz acabaTest yaptın mı ben pozitif çıktım
14.02 sinden bir gün ara vererek pazartesi gününe kadar girmeye çalıştıkHayırlı olsun hangi günleri degerlendirmistimz acaba
Belirtiler bir hafta sonramı çıktı yumurtalamadan14.02 sinden bir gün ara vererek pazartesi gününe kadar girmeye çalıştık
Benim adetim 3 martta6 gün falan sonra çıktı ama ben biraz geç yumurtladım. 21 şubatta yumurtlamam oldu ve adetim 5 martta olacak o yüzden test yapmaya korkuyorum..
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha
Belirtiler bir hafta sonramı çıktı yumurtalamadan
Sali çarşamba gibi başladı bende kasık ağrıları çok yeme isteği bel ağrısıBelirtiler bir hafta sonramı çıktı yumurtalamadan
Geç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..Benim adetim 3 martta
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Yani yumurtlamasan nekadar sonra acaba? Benimde reglim 24 25 dongum olursa erkenmi çıkar acaba belirtiSali çarşamba gibi başladı bende kasık ağrıları çok yeme isteği bel ağrısı
Hayırlı olsun :)Benim adet tarihim 6 martti aynı belirtiler var benim pozitif çıktı. Akıntım kaygandi ve felaket gazim var
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Teşekkür ederimHayırlı olsun :)
Gaz sorunu bendede var hemde baya dün uykudan uyandırdı da sancısı hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşallah :)Benim adet tarihim 6 martti aynı belirtiler var benim pozitif çıktı. Akıntım kaygandi ve felaket gazim var
Erken gebelik testi Clear Blue 6 gün öncesine kadar gösterir silik olsa dahiYani yumurtlamasan nekadar sonra acaba? Benimde reglim 24 25 dongum olursa erkenmi çıkar acaba belirti
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
İnsallah senin de sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimizeGaz sorunu bendede var hemde baya dün uykudan uyandırdı da sancısı hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşallah :)
6 gün öncesinden gösteren testler var deneyebilirsinizGeç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..