• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 4 gün sonra akıntı

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
127
-76
13
26
Selam kızlarrr 18 şubat yumurtlama günümdü bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve aşırı derecede bir gurultu var kasıklarımda ve beyaz kıvamlı akıntım var yerleşme midir ? Aynı şeyleri yaşayıp hamiş olan varmıydı

Merhaba, ben de aynı şeyi yaşıyorum, tecrübesi olan yazabilir mi acaba?

Selam kızlarrr 18 şubat yumurtlama günümdü bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve aşırı derecede bir gurultu var kasıklarımda ve beyaz kıvamlı akıntım var yerleşme midir ? Aynı şeyleri yaşayıp hamiş olan varmıydı
Hamilemisiniz

6 gün falan sonra çıktı ama ben biraz geç yumurtladım. 21 şubatta yumurtlamam oldu ve adetim 5 martta olacak o yüzden test yapmaya korkuyorum..

6 gün falan sonra çıktı ama ben biraz geç yumurtladım. 21 şubatta yumurtlamam oldu ve adetim 5 martta olacak o yüzden test yapmaya korkuyorum..
Benim adetim 3 martta
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha

Benim adetim 3 martta
4 günün kalmış hadi inşallah erken test yapabilirsin ama kafanı karıştırmak istemiyorsan yapma bekle daha
Geç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..

Benim adet tarihim 6 martti aynı belirtiler var benim pozitif çıktı. Akıntım kaygandi ve felaket gazim var

Gaz sorunu bendede var hemde baya dün uykudan uyandırdı da sancısı hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşallah :)
İnsallah senin de sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize 🥰🥰

Geç yumurtladığım için adetim gecikecektir, muhtemelen 6-7si gibi adet olurum.. yumurtlamanın 13. Günü erken gebelik testi ile bakayım diyorum şuan negatif çıkma ihtimali daha yüksek gibi geliyor..
6 gün öncesinden gösteren testler var deneyebilirsiniz

Back