3 gun bebegim tutunup hormon salgılaması icin çok erken. Şu anda hucre bolunmeleri oluşuyordur ancaArkadaşlar merhaba.Benim adet günüme çok yakın bir zamanda göğüs ağrım olurdu fakat bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra yani adetime 10 gün kala goguslerim ve belim aralıksız ağrıyor.Şu an 4 gun kaldi adete dedigim gibi agri kesintisiz devam ediyor .Başka hiçbir belirtim yok sadece bu iki belirtiyi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Yani ümitlenmeyin mi diyorsunuz3 gun bebegim tutunup hormon salgılaması icin çok erken. Şu anda hucre bolunmeleri oluşuyordur anca
Umitlenmek ve umutlenmemek icin erken diyorum.Yani ümitlenmeyin mi diyorsunuz
Bekleyelim bakalım 4 gün daha.bakalım gecikme olacak mı. TeşekkürlerUmitlenmek ve umutlenmemek icin erken diyorum.
Gecikmeden sonra direkt kan verin isterseniz o zaman kesin sonuç alirsiniz.Bekleyelim bakalım 4 gün daha.bakalım gecikme olacak mı. Teşekkürler
Haklısınız.Haftasonu kisitlamasina girmeden giderim doktora.Ümit ve ümitsizlik arasindaki o ince çizgi. . Hayırlısı olsunGecikmeden sonra direkt kan verin isterseniz o zaman kesin sonuç alirsiniz.
Insallagmh vardir. Gecikmeden test yapmayın siz.Haklısınız.Haftasonu kisitlamasina girmeden giderim doktora.Ümit ve ümitsizlik arasindaki o ince çizgi. . Hayırlısı olsun
Inşallah.evet hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Allah hepimize nasip etsinInsallagmh vardir. Gecikmeden test yapmayın siz.
Adete 4gun kalmis yanlis anlamadiysam.Erken testle cikar, Kan verirsende cikar. Yada adet gecmesini beklemeli.Cunku , adet belirtileri ,hamilelik belirtileri gercekten ayni. Ufak tefek ayirici noktalar olsada cok zor.Yani ümitlenmeyin mi diyorsunuz
Işte kafamı karıştıran nokta ise şu.normalde adetten 10 gün önce ağrı hissetmem bu sefer kesintisiz ağrılarım var.dediğiniz gibi hafta içi bi erken gebelik testi yapayım ben canimAdete 4gun kalmis yanlis anlamadiysam.Erken testle cikar, Kan verirsende cikar. Yada adet gecmesini beklemeli.Cunku , adet belirtileri ,hamilelik belirtileri gercekten ayni. Ufak tefek ayirici noktalar olsada cok zor.
Durumunuzu merak ettim acaba gebelik oldumuIşte kafamı karıştıran nokta ise şu.normalde adetten 10 gün önce ağrı hissetmem bu sefer kesintisiz ağrılarım var.dediğiniz gibi hafta içi bi erken gebelik testi yapayım ben canim
Durumunuz nedir merak ettim de gebelik oldumuIşte kafamı karıştıran nokta ise şu.normalde adetten 10 gün önce ağrı hissetmem bu sefer kesintisiz ağrılarım var.dediğiniz gibi hafta içi bi erken gebelik testi yapayım ben canim
maalesef olmadıDurumunuz nedir merak ettim de gebelik oldumu
Maalesef gebeliğim yokmuş.Yanlış alarmBenimde dediğiniz gibi yumurtlama döneminden başlayıp bu güne kadar bel agrisi kasık ağrısı yaşadım. Son günlerde hafif mide yanması da eklendi . Ve adete 4 gün var . Bu sabah dayanamadım bir test yaptım ama neg çıktı. 4 günde bir değişiklik olur mu acaba bende ilk olcak tecrübesizim
Hayirlısı canim nasipte ne zmaan varsa o zaman olur inşallahMaa
maalesef olmadı
Amin canım hepimiz için inşallahHayirlısı canim nasipte ne zmaan varsa o zaman olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?