Yumurtlamadan 3 gun sonra meme hassasiyeti ve bel ağrısı

Purenesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
91
51
3
Arkadaşlar merhaba.Benim adet günüme çok yakın bir zamanda göğüs ağrım olurdu fakat bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra yani adetime 10 gün kala goguslerim ve belim aralıksız ağrıyor.Şu an 4 gun kaldi adete dedigim gibi agri kesintisiz devam ediyor .Başka hiçbir belirtim yok sadece bu iki belirtiyi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?

3 gun bebegim tutunup hormon salgılaması icin çok erken. Şu anda hucre bolunmeleri oluşuyordur anca

Adete 4gun kalmis yanlis anlamadiysam.Erken testle cikar, Kan verirsende cikar. Yada adet gecmesini beklemeli.Cunku , adet belirtileri ,hamilelik belirtileri gercekten ayni. Ufak tefek ayirici noktalar olsada cok zor.
Işte kafamı karıştıran nokta ise şu.normalde adetten 10 gün önce ağrı hissetmem bu sefer kesintisiz ağrılarım var.dediğiniz gibi hafta içi bi erken gebelik testi yapayım ben canim

Benimde dediğiniz gibi yumurtlama döneminden başlayıp bu güne kadar bel agrisi kasık ağrısı yaşadım. Son günlerde hafif mide yanması da eklendi . Ve adete 4 gün var . Bu sabah dayanamadım bir test yaptım ama neg çıktı. 4 günde bir değişiklik olur mu acaba bende ilk olcak tecrübesizim

Adetime 13 gün var ve ben de sizin söylediğiniz şeyleri yaşıyorum şu an. Göğüs acısı kasık ağrısı ama ilişkim olmadı mesela, çok ilginç...

Maalesef gebeliğim yokmuş.Yanlış alarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…