yumurtlama

nurdan31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
20
0
36
İzmir
arkadaşlar lütfen bana cevap yazarmısınız acil lütfen yumurtlama döneminde kırmızılı pembeli kahverendi baya bi sıvı halde akıntı olurmu çamaşırımı ıslatçak kadar vede yumurtlama kaç gün sürer lütfen cevap yazarmısınız

canım saol cevapladıgın için peki kaç gün sürer bilgin varmı

Renkli ve kanli akinti guclu bir yumurtlamaya isaret ettigi gibi, riskli birsey de olabilir. Jinekologa danismak en iyisi. Yumurtlama suresi, kisiden kisiye ve aydan aya degisiyor. Kanda ilk LH hormonu belirdikten sonra ortalama 12 ile 36 saat arasi surebilir.

arkadaşım yumurtlama 14 n cü gün başlar yumurtlar gelişimini 4-5 gün sürdürür sonunda 21 gün progesteron testi yaptırırsınız ve sağlıklı yumurtlayıp yumurtlamadığınız anlaşılır

canım bendede aynısı oluyor ama bu yumurtlama kanaması yoksa başka birşeymi hala çözemedim,ama benim çamaşırımı kirletecek derecede sadece ilk gün geldi kıpkırmızı,sonrada her wc'ye gidişimde peçeteye sildikçe çok açık geliyor ve bu ay bu bugünle birlikte 6 gündür devam ediyor.

benim 4 gün sürdü ilk gün pembemsi kırmızımsı bişeydi sonrada dedigin gibi peçeteye sildikçe kahverengi geldi 4 gün inşaallah yumurtlamadır canım

arkadaşlar size bişey sorucam her ay yumurtlama kanaması olurmu benim 4 aydır her ay adetimin 12 yada 14 cü gününde kahverengi pembe baya sıvı şeklinde akıntım oluyor çamaşırımada geçiyor sonraki günler daha az ve kahverengi akıntı geliyo 3 yada 4 gün sürüyo sonra geçiyo bu normalmidir sizce bilginiz varmı her ay olurmu

evet canım yumurtlama döneminde genellikle bayanlarda haff pembemsi lekeler olabilir.normaldir.herkeste olmayabilir ama.yumurtlama dönemi genellikle adetinin 12-16 günleri arası olabilir.

ben 15 ınde adet gördüm 20 gibi bitti bittikten 5-6 gün sonra vcde peceteye acık renkte çok az kan geldi ve 4 gündürde kahverengi akıntı gibi iç çamasırıma geliyor neden kızlar?? çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…