Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serce-1985

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
37
16
8
39
Arkadaşlar Merhaba öncelikle yumurtlama adetten kaç gün sonra oluyor ? Ben telefonuma adet takvimi indirmiştim oranın hesaplamasına göre örneğin 20 Mayısta adet gördüm 15 haziran yumurtlama günü diyor , ancak internetten bazı yumurtlama hesaplayıcıları ile hesaplayınca 20 Mayıs adet günü yumurtlama günü ise 3 haziran olarak çıkıyor bunun doğruluk derecesi nedir. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Doğru çıkmıyorlar genelde. Ovulasyon testi kullanmalısınız.

Aşağı yukarı söylüyor o programlar. Benimkiler hepsi doğru çıkıyordu tam 14.gün yumurtladıgım için. Ama genede ovülasyon testi kullanmanda fayda var. Günü gününe bilirsin yumurtlamanı, silik çizgiyide görsünmü yumurtladıgını bilirsin. O yüzden adetten sonra başla yapmaya çift çizgiyi görene kadar, gördükten sonra iyi değerlendir

Notlarım ve kullandığım program. Ovü testlerini bı ay yaparken saatlerine dikkat edemedim yoğunluktan. Ama hergün aynı saatte yapmanda fayda var daha doğru sonuçlar alırsın.

29 mayıs değerlendiremedim ben. Testim slikleşmeye başladı ogün

Eklentiler

• 3810D2F0-D999-4F97-ABAC-4B09BBF506C5.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 27
  • B2951D66-5A46-4D7A-9173-9E71B913319C.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…