Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama zamanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Serinilk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
42
5
1
32
Kızlarrrr merhaba Sorum şu; adetim bu ay uzun sürdü , takvime göre pazartesi yumurtlama yüksek ama adetim bitmedi. O zaman bu ay yumurtlama vaktini kaçırdım mı demek

Bu soruyu bende çok merak ediyorum geçen ay ilk defa bu kadar gecikti 10 gün gecikti 10 gün sonra adet oldum bu ay korunmayı bıraktık bir oğlum var ama olmadı malesef adet oldum heralde geç yumurtladım yada hiç yumurtlamadım bilmiyorum adetler kayınca yumurtlamalar ne oluyor

Kızlarrrr merhaba Sorum şu; adetim bu ay uzun sürdü , takvime göre pazartesi yumurtlama yüksek ama adetim bitmedi. O zaman bu ay yumurtlama vaktini kaçırdım mı demek
Normalden ne kadar uzun sürdüyse o kadar ileriye atar yumurtlama günü. Ama böyle düzensizlikler oluyorsa kesin değildir o da

Bu ay ilk defa oldu canım normalde 18-23 arası olmam gerekirken 20-5 arası sürdü şimdi ne zaman olacak yani

Bi sonraki adetime 14 gün var ama önceki adetim bitmediyse o zaman bu sürede yumurtlama olmayacak mi demek

Bi sonraki adetime 14 gün var ama önceki adetim bitmediyse o zaman bu sürede yumurtlama olmayacak mi demek
Adetin süresi önemli değil o kadar sürmez zaten 10 günü geçmez adet kanaması adet olduğunuz gün bi sonraki ay için yumurta gelişmeye başlar yumurtalıklarda. Ve adet kanamasından bağımsız olarak günü gelince yumurtlama olur

Ama benim adet kanamam on günden fazla sürdü 20 martta başladı ama az olacak şekilde yedi Gün sürdü 8. Gündem itibaren de bi haftadır yoğun oldu yani 16-17 gündür adetim. Demek istediğim buydu düzenli adet oluyorum. Virüsten dolayı gidemedim doktora

O zaman bi sıkıntı olabilir muayene olmanız şart. Yumurtlama takibi zor bu şekilde. Gün aşırı ilişki deneyin belki o şekilde tutar. Olmazsa doktora gidersiniz ortalık durulunca

Takvim batın 14 gün oncesini gosterir ama bu kisiden kisiye degisir gun asiri devam edin

Arkadaslar takvimemi guveniyorsunuz ya o sizin adet dongunuzu nerden bilsin. Herkese standart gun belirliyolar biraz arastirip coxuk sahibi olmaya devam.edin lutfen

Doktorum altı aylık deneme sürecine bıraktı gün aşırı ilişki önerdi. Benim aslında bu ay ki sorunum şu adet günüm bi hafta sürerken bu at iki hafta sürdü o yüzden muallaktaym

Geç yumurtlamış oluyosunuz

adet uzun sürdüyse yumurtlama ilerki günlere kaymış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…