Normalden ne kadar uzun sürdüyse o kadar ileriye atar yumurtlama günü. Ama böyle düzensizlikler oluyorsa kesin değildir o daKızlarrrr merhabaSorum şu; adetim bu ay uzun sürdü , takvime göre pazartesi yumurtlama yüksek ama adetim bitmedi. O zaman bu ay yumurtlama vaktini kaçırdım mı demek
Adetinizin süresi önemli değil. Bi sonraki adete 14 gün kala olur yumurtlamaBu ay ilk defa oldu canım normalde 18-23 arası olmam gerekirken 20-5 arası sürdü şimdi ne zaman olacak yani
Adetin süresi önemli değil o kadar sürmez zaten 10 günü geçmez adet kanaması adet olduğunuz gün bi sonraki ay için yumurta gelişmeye başlar yumurtalıklarda. Ve adet kanamasından bağımsız olarak günü gelince yumurtlama olurBi sonraki adetime 14 gün var ama önceki adetim bitmediyse o zaman bu sürede yumurtlama olmayacak mi demek
O zaman bi sıkıntı olabilir muayene olmanız şart. Yumurtlama takibi zor bu şekilde. Gün aşırı ilişki deneyin belki o şekilde tutar. Olmazsa doktora gidersiniz ortalık duruluncaAma benim adet kanamam on günden fazla sürdü20 martta başladı ama az olacak şekilde yedi Gün sürdü 8. Gündem itibaren de bi haftadır yoğun oldu yani 16-17 gündür adetim. Demek istediğim buydu düzenli adet oluyorum. Virüsten dolayı gidemedim doktora
EstağfurullahKusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorm
Tatlim hamile kalmak istiyorsan ya ovülasyon testiyle takip ediceksin yada doktora gidip yumurta takibi yaptircaksin kesin sonuclar bunlarSiz bizi bilgilendirir misiniz. Nasıl bileceğimizle ilgiliGebelikaski
Geç yumurtlamış oluyosunuzBu soruyu bende çok merak ediyorum geçen ay ilk defa bu kadar gecikti 10 gün gecikti 10 gün sonra adet oldum bu ay korunmayı bıraktık bir oğlum var ama olmadı malesef adet oldum heralde geç yumurtladım yada hiç yumurtlamadım bilmiyorum adetler kayınca yumurtlamalar ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?