Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bacım eğer eşinin enerjisi yerindeyse sperm sorunu yoksa hergünü değerlendir. Ama hergün yapması onu yoruyorsa ereksiyon açısından, ozaman 2 günde 1 yapmak iyi. Hem sperm daha kaliteli oluyor böyleArkadaşlar bugün testte yumurtlama gördüm fakat dün ilişki yaşadık bugünü değerlendirmelimiyim yoksa yarın catlama günüm yarını ve bir sonraki günü mü değerlendirmeliyim yardım edin ?
Ya eşimde sprem testinde ileri hareket hızı %10 çıkmıştı sayısında sorun yokta hızında biraz vardı 2 aydır ilac kullanıyor ama yeni tahlil yaptırmadık bilmiyorumValla bacım eğer eşinin enerjisi yerindeyse sperm sorunu yoksa hergünü değerlendir. Ama hergün yapması onu yoruyorsa ereksiyon açısından, ozaman 2 günde 1 yapmak iyi. Hem sperm daha kaliteli oluyor böyle
Ne zamanları değerlendirsem gebelik şansı yüksek olur bilemedim yaniValla bacım eğer eşinin enerjisi yerindeyse sperm sorunu yoksa hergünü değerlendir. Ama hergün yapması onu yoruyorsa ereksiyon açısından, ozaman 2 günde 1 yapmak iyi. Hem sperm daha kaliteli oluyor böyle
Sen durumunuzu daha iyi bilirsin canım. En kötü arada kalırsan da sabah uykudna uyanınca yaparsınız. En kaliteli dinlenmiş sperm ozamanlarda oluyo. Yine de takdir seninNe zamanları değerlendirsem gebelik şansı yüksek olur bilemedim yani
İnşallah güzel olur sonuc yaSen durumunuzu daha iyi bilirsin canım. En kötü arada kalırsan da sabah uykudna uyanınca yaparsınız. En kaliteli dinlenmiş sperm ozamanlarda oluyo. Yine de takdir senin
Ne demek canım. İnşallah hepimiz içinİnşallah güzel olur sonuc yateşekkürler yorumun içinde canım
İnşallah olmuştur canım sen ne zaman oik gördün test zamanın ne zamana denk geliyorNe demek canım. İnşallah hepimiz içinben de pik gördüğümde değerlendirdim ama ertesi gün eşim kendini hazırlayamadı yapamadık. Bi sonraki gün tekrar denedik vs. 2 günde 1 olmuş oldu en azından. Bakalım inşallah olmuştur ikimizin de
![]()
Şöyleki benim yumurtlamama daha 5-6 gün var sanıp öylesine hadi bi bakıyım dediğim gün pik yapmıştıİnşallah olmuştur canım sen ne zaman oik gördün test zamanın ne zamana denk geliyor
İnşallah olur canım yaa aramızda 3-4 gün bar demkkiŞöyleki benim yumurtlamama daha 5-6 gün var sanıp öylesine hadi bi bakıyım dediğim gün pik yapmıştı16 şubat sabahı. Muhtemelen 15i akşam falan da pikti.
17 si sabah tekrarladım silikleşti test. Yani muhtemelen 15–16 sı arası yumurtladım. Hatta tahminimce 16 sı akşam yumurtlama tamamlandı
15-16-18 i değerlendirmiş olduk
Evet canımm inşallah ikimiz de en güzel haberleri alır bebeğimize kavuşuruzİnşallah olur canım yaa aramızda 3-4 gün bar demkki![]()
İnşallah canım haberleşelim burdan bariEvet canımm inşallah ikimiz de en güzel haberleri alır bebeğimize kavuşuruz![]()
İnşallah canım seve seveİnşallah canım haberleşelim burdan barisonuclarımız içinde