Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama zamanı beyaz akıntı gelmesi zorunluluk mu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sed106

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
140
96
18
33
Merhaba
Cok yazı okudum ancak net bir cevabı var mı bilmiyorum. Yumurtlama zamanı hep beyaz yumueta kıvamı akıntının gelmesi gerekli mi acaba? Bu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi?

Bende net bilmiyorum ama 3 aydım ovulasyon ile takip yapıyorum 2 ay akıntımdan anladım yumurtladığımı ama bu ay akıntım olmadı testte gördüm yumurtlamayı bence farklılık gösteren bir durum

Merhaba
Cok yazı okudum ancak net bir cevabı var mı bilmiyorum. Yumurtlama zamanı hep beyaz yumueta kıvamı akıntının gelmesi gerekli mi acaba? Bu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi?
Yooo, tabiki olmayadabilir.Mesela bnde bikac aydir yoktu yumurtlama zamaninda. AMA, zaten her ayda dr kontrolundeyim.yumurtan olgunlasti , yarin ovitrelle ile catlat diyo.

Bende net bilmiyorum ama 3 aydım ovulasyon ile takip yapıyorum 2 ay akıntımdan anladım yumurtladığımı ama bu ay akıntım olmadı testte gördüm yumurtlamayı bence farklılık gösteren bir durum
Dimi bencede kesinşik yok bu konuda, o yüzden olmuyor mu acaba diye telaşlıyım. Calışıyorum i, yogun departman ve sektördeyim. her zaman ovu yü de kullanamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…