• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama zamanı

Neh

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
18
3
6
36
İyi akşamlar bir sorum olacaktı umarım bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir benim sorum yumurtlama günü gebelik düşünüyorum hesaplara göre adetin başlagicindan sonraki 16 inci gün diyor fakat söyle bir durum var sağlık ocağındaki ebe bana akıntina dikkat et dedi akıntın uzayan seffaf bir sekildeyse yumurta akı günü yumurtlama günün o zaman benimde akintm öyle olduğu zaman adetimden sonraki 10 uncu ve 11 inci gün o günlerden sonra akıntım normale dönüyor 3 aydır adetin 16 inci gününe denk getiyorum ama gebe kalamiyorum kafam çok karışık umarim beni anlayam birileri olur 😔

İyi akşamlar bir sorum olacaktı umarım bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir benim sorum yumurtlama günü gebelik düşünüyorum hesaplara göre adetin başlagicindan sonraki 16 inci gün diyor fakat söyle bir durum var sağlık ocağındaki ebe bana akıntina dikkat et dedi akıntın uzayan seffaf bir sekildeyse yumurta akı günü yumurtlama günün o zaman benimde akintm öyle olduğu zaman adetimden sonraki 10 uncu ve 11 inci gün o günlerden sonra akıntım normale dönüyor 3 aydır adetin 16 inci gününe denk getiyorum ama gebe kalamiyorum kafam çok karışık umarim beni anlayam birileri olur 😔
Canım yumurtlama testleri kullanabilirsin kafanda karışıklıkta olmaz hem ☺️

• Beğen
Reactions: Neh
En iyisi 2 günde bir ilişki veya ovulasyon testi ile tespit edebilirsiniz yumurtlamayı. Herkes aynı gün yumurtlamıyor. Adetler düzenliyse adet olmadan önceki 13.14.günler yumurtlama günü oluyor genelde ama yine de genellemeler herkese göre değil en sağlıklısı ovulasyon testi ile yumurtlama günü bulmak

• Beğen
Reactions: Neh
Back
X