• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMA ... yardımmm

Senin doktorun adetin 12. Günü mü görmüştü etrafı Sıvı dolu yumurta kesesini

Ne kadardir deniyorsun ayrica sıkma kendini cnm 1 seneye kdar olmamasi normal
Aslında en baştan beri korunmuyoruz ama Şubat'a kadar yakmıyordum o kadar fakat Şubat'tan beri bu 5 aydır dikkat edip hesap yap yapmaktan yoruldum. Doktora git muayene ol içim kıpır kıpır sonra gel ev ödevi gibi birliktelik sonra hüsrannnnnnn:KK34:

Tabii cnm illa bi yumurtalkk olcak diye bisey yoki kimjnde 2 kiminde 3 olur sans artar bnde oyle artkk iliskimgunlerimi doktor belirliyor ah bi olsa bi olsa

Ah evet insan un özeli kalmıyor sanki eşim ilk ay görev gibi geliyor dedi dokunmadı bana ben de kızdım ama içimden de hak verdim. ALIN bu a çalışın der gibi.

İzmir doktorunu falan soracaktım canım.
Ozel hastaneye gidiyorum cnm doktorumdan cok memnunum iyi bi doktor
keske mecbur olmasak bizde isterdik hemen hamile kalmayı planlayarak kalmayı bmmde bide bi dusugum var cnm 1 sene olacak nerdeyse ama hala kalamadim cok mutsuzum hep dua ediyorum

Ozel hastaneye gidiyorum cnm doktorumdan cok memnunum iyi bi doktor
keske mecbur olmasak bizde isterdik hemen hamile kalmayı planlayarak kalmayı bmmde bide bi dusugum var cnm 1 sene olacak nerdeyse ama hala kalamadim cok mutsuzum hep dua ediyorum
Ben de özele gidiyorum doktorumdan memnunum ama ne bileyim kendimi daha özel hissetmek istiyorum bazen, canım çok geçmiş olsun seni kere gebekalmışsın bedenin bunu biliyor. Allah'ım sana tez vakittesağlıklı bebiş versin. Mutsuz olma canım ümitli ol negatif enerji tutma içinde

Birbirimize destek olalım moral verelim bilgilerimizi paylaşalım.

Back