- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Ben 9 aylık EvliyimHmm baya varmis kac yillik evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 9 aylık EvliyimHmm baya varmis kac yillik evlisin
Evet kocaman olmuşBuymus ama yumurtaligjn
Ben de anki fikirdeyim işte bu ultrasonda sağda GÖRDÜ o dediğim şeyi.Evet cnm ama kotu bisey olarak bahsetmedi iyi bisey olarak bahseetti ben onu yumurta etrafinda olan spermler diye dusundum
Aslında en baştan beri korunmuyoruz ama Şubat'a kadar yakmıyordum o kadar fakat Şubat'tan beri bu 5 aydır dikkat edip hesap yap yapmaktan yoruldum. Doktora git muayene ol içim kıpır kıpır sonra gel ev ödevi gibi birliktelik sonra hüsrannnnnnnNe kadardir deniyorsun ayrica sıkma kendini cnm 1 seneye kdar olmamasi normal
Sağda da ayrıca mı ? CanımBelki yumurta yeni yeni olusuyordur
Bursa canim senHangi şehirdesin.
İzmir doktorunu falan soracaktım canım.Bursa canim sen
Ozel hastaneye gidiyorum cnm doktorumdan cok memnunum iyi bi doktorİzmir doktorunu falan soracaktım canım.
Ben de özele gidiyorum doktorumdan memnunum ama ne bileyim kendimi daha özel hissetmek istiyorum bazen, canım çok geçmiş olsun seni kere gebekalmışsın bedenin bunu biliyor. Allah'ım sana tez vakittesağlıklı bebiş versin. Mutsuz olma canım ümitli ol negatif enerji tutma içindeOzel hastaneye gidiyorum cnm doktorumdan cok memnunum iyi bi doktor
keske mecbur olmasak bizde isterdik hemen hamile kalmayı planlayarak kalmayı bmmde bide bi dusugum var cnm 1 sene olacak nerdeyse ama hala kalamadim cok mutsuzum hep dua ediyorum
Evet aynı durum bende de var, hem çok seviniyorum hem de çok utanıyorum ama kıskanıyorum.Aynen oyle cnm bide cevremden hamile haberi duyunca buraz yıpramıyorum alısamadım eve kapandim iyice