Yumurtlama yani ovulasyon kiti. Gebelik, hamilelik, pcos

nzlikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
84
24
29
Selam canolar, nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH
Bebeklet 3 gündür Lh yumurtlama kiti yapıyorum. 2 gündür silikti dün de yaptım sonra bakmayı unutmuşum. Karşılaştırayım diye bu sabah işe gitmeden sabah 3’ünede baktım dünkü çok koyuydu sizce yumurtlamış olabilerrrr miyiim? Nasıl oluyor beni bilgilendirir misniz???!!!???

Selam canolar, nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH
Bebeklet 3 gündür Lh yumurtlama kiti yapıyorum. 2 gündür silikti dün de yaptım sonra bakmayı unutmuşum. Karşılaştırayım diye bu sabah işe gitmeden sabah 3’ünede baktım dünkü çok koyuydu sizce yumurtlamış olabilerrrr miyiim? Nasıl oluyor beni bilgilendirir misniz???!!!
qörsel paylaşsaydınız daha verimli olurdu görmeden bişey diyemeyiz t çizgisi daha koyu ise C çizgisinden yumurtlama döneminde olduğunuzu gösterir devam edin test yapmaya çatlamayı da takip edin silik çizgi görünceye kadar

qörsel paylaşsaydınız daha verimli olurdu görmeden bişey diyemeyiz t çizgisi daha koyu ise C çizgisinden yumurtlama döneminde olduğunuzu gösterir devam edin test yapmaya çatlamayı da takip edin silik çizgi görünceye kadar
Paylaşayım hemen
IMG_5051.jpeg

Eklentiler

• IMG_5053.jpeg
    IMG_5053.jpeg
    162,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5052.jpeg
    IMG_5052.jpeg
    195,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5054.jpeg
    IMG_5054.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 24
Yumurtlama olmuş ve bugün çatlamış. Dün ve bu günüde değerlendirin. İnşaallah bu ay hamile kalırsınız. 🤲

X