Yumurtlama ve hamilelik

Seymats

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
35
3
28
Kızlar merhaba ben 3 ay önce falan düşük yaptım üstünden 50 gün geçti adet oldum adetim bitti korunmayı bıraktım adet 22 Mayıs da olmuştum 12 Mayıs da lekelenmem oldu kontrolüm vardı Dr gittim adet değilsin yumurtlamışsın dedi üç gün sadece peçeye gelen lekelenmem oldu adetin 1 hafta falan gecikti ama yumurtlama kanamasını gördüğüm günden beri de 14. Gün bugün afedersiniz benim 1 haftadır mide bulantım ve dünden beri başlayan ishalim var 5 gün önce beta baktırmıştım adetim geciktiği için negatif çıktı lekelenmeden sonra hamileliğini öğrenen var mı varsa kaç gün sonra yerleşme kanaması değil çünkü yumurtlamışsın adet değilsin dedi drum ozaman bugün sabah ilk idrarla test yaptım gölge çıktı ikinci çizgi ama adetim bu kadar gecikmişken 5 gün önce çıkmadı beta da su an gölge var testte tekrar beta baktırmak da istemedim acaba adete göte değil yumurtlama kanamasına göre mi düşünsem adet olacak mıyım yoksa hamilemiyim bilemedim Dr um daha bekleyelim dedi

Eklentiler

• image.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 122
Yumurtlamaya göre düşünmelisiniz tabi ki. İnşallah vardır, hayırlısı olsun hakkınızda :)

Dünden daha koyu bence. Ben de böyle öğrenmiştim

Bakın görsel ekledim. Mavi ilk denememdi, beyaz sonraki gün. Birkaç gün sonra kan verdiğimde 105 çıkmıştı beta değerim. Bence gidip kan verebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_7553.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_7564.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 113
Evet çok çok yeni 2 günde bir takip edin. Güzel düşünün güzel olsun. Tebrik ederim

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim. 1.çocuğum hemen 4. Ayımda oldu. Şimdi 2. Çocuğu düşünüyoruz 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı ve korunmayı bıraktığımdan beri adetim gecikiyor yada 3 4 gün önce çamur gibi leke geliyo adet oluyorum sizce iltihaplanma falan mı var normal mi acil cevap

Ben 4 gün önce verdiğimde 140 çıkmıştı beta bugün verdim 500 çıkmış 4 günde tam artması gereken kadar artmamış sanki

Benim öyle olmadı am bilmiyorum istersen bi doktoruna danış bazen rahim kendini hazırlıyor hemen olacak diye Dr bişey yok illaki olur bir evladın var bir daha kalabilirsin yani inşallah

İnşallah öyle olur adetten 3 4 gün öncede lekelenme olunca korktum açıkcası korunurken öyle olmuyordu yarın doktora gidicem bakalım

Benim öyle olmadı am bilmiyorum istersen bi doktoruna danış bazen rahim kendini hazırlıyor hemen olacak diye Dr bişey yok illaki olur bir evladın var bir daha kalabilirsin yani inşallah
Sizinki ne zaman oldu geri çocuğunuz doktora gittiniz mi

Sizinki ne zaman oldu geri çocuğunuz doktora gittiniz mi
Ben tedavi görmedim yani hamile kalabildiğim için bişey önermediler geçen sene mayıs da ilk kaybımı yaşadım 6 7 ay korundum sonra hamile kaldım 2 ay önce düşük yaptım bu ay korunmayı bıraktım yeniden hamile kaldım dua edin benim için inşallah sonucu güzel olur

İnşallah bu sefer kavuşursunuz rabbim yardımcınız olsun kimseyi bununla imtihan etmesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…