Yani o kadar test yaptım tam o lekelenmeden 14 gün sonra bu silik çizgiyi görünce kafam karıştıYumurtlamaya göre düşünmelisiniz tabi ki. İnşallah vardır, hayırlısı olsun hakkınızda :)
Yani o kadar test yaptım tam o lekelenmeden 14 gün sonra bu silik çizgiyi görünce kafam karıştı
Sabah ilk idrarla tekrar deneyin bence. Varsa koyulaşır
Bugün böyleSabah ilk idrarla tekrar deneyin bence. Varsa koyulaşır
Dünden daha koyu bence. Ben de böyle öğrenmiştimBugün böyle
Verdim bakalım ne çıkacak sonuçDünden daha koyu bence. Ben de böyle öğrenmiştim
Bakın görsel ekledim. Mavi ilk denememdi, beyaz sonraki gün. Birkaç gün sonra kan verdiğimde 105 çıkmıştı beta değerim. Bence gidip kan verebilirsiniz
Hadi bakalım hayırlı haberinizi bekliyorumVerdim bakalım ne çıkacak sonuç
21.50 çıktı sonucum çok yeni galiba ama inşallah kimyasal değildirHadi bakalım hayırlı haberinizi bekliyorum
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim. 1.çocuğum hemen 4. Ayımda oldu. Şimdi 2. Çocuğu düşünüyoruz 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı ve korunmayı bıraktığımdan beri adetim gecikiyor yada 3 4 gün önce çamur gibi leke geliyo adet oluyorum sizce iltihaplanma falan mı var normal mi acil cevne
Sizinki ne zaman oldu geri çocuğunuz doktora gittiniz miBenim öyle olmadı am bilmiyorum istersen bi doktoruna danış bazen rahim kendini hazırlıyor hemen olacak diye Dr bişey yok illaki olur bir evladın var bir daha kalabilirsin yani inşallah
Ben tedavi görmedim yani hamile kalabildiğim için bişey önermediler geçen sene mayıs da ilk kaybımı yaşadım 6 7 ay korundum sonra hamile kaldım 2 ay önce düşük yaptım bu ay korunmayı bıraktım yeniden hamile kaldım dua edin benim için inşallah sonucu güzel olurSizinki ne zaman oldu geri çocuğunuz doktora gittiniz mi
Ben tedavi görmedim yani hamile kalabildiğim için bişey önermediler geçen sene mayıs da ilk kaybımı yaşadım 6 7 ay korundum sonra hamile kaldım 2 ay önce düşük yaptım bu ay korunmayı bıraktım yeniden hamile kaldım dua edin benim için inşallah sonucu güzel olur