• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA VE ADET OLAMAMA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana kalırsa sperm kalitesi de çok etkili. yaşın 24 galiba bence çok gençsin, 35 den sonra millet hamile kalmak için uğraşıyor da uzun uğraştan sonra başarıyor. sağlıklı bi beslenme uygularsan bence 1 sene içinde kalmaman mümkün değil, eğer kısırlık yoksa ikinizde de . ne kadardır deniyorsunuz ?
bi de her işte bir hayır vardır, en doğru zamanda gelicektir, inşallah..
Evet 24 yaşındayım 4 yaşında da bi oğlum var :KK200: aslında sağlıklı besleniyoruz bi gün sebze yapıyorsam ikinci gün et türü yaparım meyvemiz hiç eksik olmaz abur cuburda nadir tüketiriz geçen sene de bi düşüğüm oldu toplamda 3 yıldır deniyoruz 1 yıldır tık yok daha dediğiniz gibi herşeyde var bi hayır nasip kısmet ama çok umutlanıyorum o yüzden hayal kırıklığına uğruyorum sürekli

3F5FFB68-C203-4B98-BD6C-ADB287163224.jpeg
Ovulasyon testim tam silikleşiyor yumurtam çatladı diye sevinirken bakın nasıl çıktı ya bu normal mi? Ne yapmam lazım Adet gecikmesinden ötürü lh yükselmiş olabilir mi?

Sonuç ne oldu benimde ovulasyon testi pik yaptıktan sonra adet olamadim1 hafta geciktim idrar testleri negatif beyazkremsi akıntı 1 haftadır geliyor

Back
X