Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama var mi yok mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

13nefes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
14
4
1
37
merhaba arkadaslar ben iki aydir ovülasyon testi yapyorum.ilk ay tahmini yumurtlama dönemlerinde bu ay adetten hemen sonra basladim ve yumurtlama göremedm.eskiden de polikistik over teshisim vardi ama birkez hamile kaldim aldirmak zorunda kaldm dört sene önce.simdi cocuk yapmak istiyoruz.yumurtlamamin olup olmadigini ögrenmek icin jinekologa nezaman gitmeliyim?bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi.

Canım benim doktorum adet olunca çağırıyor beni. Muayene edip on gün sonra yumurta takibi için çağırıyor. Yumurtlama takibi için adet süren önemli ama genel tahmin beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olduğu. Buna göre bir hesap yapıp gidersen belki daha iyi sonuç alırsın. Sevgiler

Tesekkür ederim cevabn icin.adetin ücüncü günü gidilmeli yazilmis ama ilk olarak o sekilde mi gitsem acaba.cünkü isten izin alip gitmek gerekecek her seferinde o da siknti oluyo.hani ilk gidismde biraz yol katetmek istyorum ondan bi bilgi almak istedim

Birde adetimden 14gün öncesi gecti suan 12gün falan var
İlk kez tedaviye başlayacaksan. Hormon testlerin yapılmadı ise doktora adet olunca git. Adetin üçüncü günü yapılması gereken tahliller var. Doktorun yardımcı olur. Sadece yumurta takibi için gideceksen adetten 14 gün önce gitmeni tavsiye ederim. Ama bu da kesin ve doğru sonuç çıkarmayabilir. O nedenle adet olunca git üçüncü günü git istersen hem muayene hem tahlilleri yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…