Bu kadar erken olur mu bilmiyorum. Siz gününüzü bekleyin benceSelamlar, bu ay ilk defa yumurtlama testi deniyorum, fotoğrafı paylaşacağım şimdi. Ayın 22si benim adetimin 7. Günüydü. Yorumlar mısınız rica etsem. Adetime 10 11 gün var sol kasığımda batma oluyor ve çok uykum var bugün, ağız kuruması da dahil
Peki yumurtlama testimde 30 mu oluyor yumurtlamaBu kadar erken olur mu bilmiyorum. Siz gününüzü bekleyin bence
Evet aynenPeki yumurtlama testimde 30 mu oluyor yumurtlama
Teşekkür ederimEvet aynen
Evet 28 ve 30 u değerlendirdikEvet 30’u yumurtlama olmuş değerlendirdiniz mi
Açıkçası bana pik 1i gibi geldiEvet 28 ve 30 u değerlendirdik
1inde test yapamadım yatılı misafirlerim vardı koşturmaktan hiç fırsat bulamadımAçıkçası bana pik 1i gibi geldi
1inde test yapamadım yatılı misafirlerim vardı koşturmaktan hiç fırsat bulamadım
2 si ve 3 ü30dan sonra 2 tane yapmışsın onlar aynı gün müydü
29 ve 30da yumurtlama olmuş sonrasında pik olmuş gibi duruyor belki bir ihtimalle ya 1inde de yumurtlama olmuş yada 1inde pike dönmüş çünkü 2si bariz silikleşme var2 si ve 3 ü
İnşallah denk gelmiştir, ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba testte ya da kanda29 ve 30da yumurtlama olmuş sonrasında pik olmuş gibi duruyor belki bir ihtimalle ya 1inde de yumurtlama olmuş yada 1inde pike dönmüş çünkü 2si bariz silikleşme var
En az 12 gün sonra. Bunu yumurtlama bittikten sonraki 12 gün olarak hesapla oda regle 1 2 gün kalaya denk geliyor olması lazım zatenİnşallah denk gelmiştir, ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba testte ya da kanda
Çok çok teşekkür ederimEn az 12 gün sonra. Bunu yumurtlama bittikten sonraki 12 gün olarak hesapla oda regle 1 2 gün kalaya denk geliyor olması lazım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?