Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yumurtlama olmuş canımMerhaba kızlar. Yumurtlama testi sonucumu sizlerle paylaşıyorum. Konuya hakim olanlardan yardım bekliyorum. Sizce pozitif mi ? Bugün 14. Gün. 30 günde bir adet oluyorum. Ve düzenli adetlerim.
Adetime 15 gün var canım.Adetine kaç gun var
İnşallah canım ..Evet yumurtlama olmuş canım
İnşallahhTamam yenide okudum yumurtlama oluşmuş canım
Test tarafı daha koyu ama Tam da bilmiyorum tabi pozitif in nasıl olduğunu canımBence yarın pik olcak gibi. Yapmaya devam edin.
Şuan pik olmus testiniz, bugün ve sonraki 2 gün değerlendirin, test yapmaya devam edinMerhaba kızlar. Yumurtlama testi sonucumu sizlerle paylaşıyorum. Konuya hakim olanlardan yardım bekliyorum. Sizce pozitif mi ? Bugün 14. Gün. 30 günde bir adet oluyorum. Ve düzenli adetlerim.
Pik olduktan sonraki 24 saat içinde yumurtlama meydana gelecek değil mi ? Peki bu test kesin yumurtladığımı gösterir mi sizce ?Şuan pik olmus testiniz, bugün ve sonraki 2 gün değerlendirin, test yapmaya devam edin
Evet kesin gösterir, çatlamanin belli bi saati yok, benim mesela pikten 3-5 saatte catliyor. 2 gün pik surenler de var, sıvıya dikkat ederek 3 saate bir yaparsan catlamayi da yakalarsınPik olduktan sonraki 24 saat içinde yumurtlama meydana gelecek değil mi ? Peki bu test kesin yumurtladığımı gösterir mi sizce ?
Peki yumurtam çatlamıyor olabilir mi ? Yani yumurtluyorum ama çatlamıyor gibi bir durum olma olasılığı var mı Çünkü çatlatma iğnesi olanlar var, tabi ben tam bilmiyorum amaEvet kesin gösterir, çatlamanin belli bi saati yok, benim mesela pikten 3-5 saatte catliyor. 2 gün pik surenler de var, sıvıya dikkat ederek 3 saate bir yaparsan catlamayi da yakalarsın
Çatlamadan sönme ihtimali var evet ama bu kadar koyu cikmaz o zaman test, suan çatlayacak kıvama gelmiş ki test bu kadar koyu, ola ki çatlamadı kiste çevirdi diyelim bi kaç gün pik gösterir testte açılma olmaz, sonra açılır. Ama bu test göre senin çatlama yakinPeki yumurtam çatlamıyor olabilir mi ? Yani yumurtluyorum ama çatlamıyor gibi bir durum olma olasılığı var mı Çünkü çatlatma iğnesi olanlar var, tabi ben tam bilmiyorum ama
Aydınlandım şuan canım anladım, takip edeceğim, çok teşekkür ederimÇatlamadan sönme ihtimali var evet ama bu kadar koyu cikmaz o zaman test, suan çatlayacak kıvama gelmiş ki test bu kadar koyu, ola ki çatlamadı kiste çevirdi diyelim bi kaç gün pik gösterir testte açılma olmaz, sonra açılır. Ama bu test göre senin çatlama yakin
Rica ederim Allah nasıp etsin inşallahAydınlandım şuan canım anladım, takip edeceğim, çok teşekkür ederim
İnşallah canım sen de gebesin galiba senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRica ederim Allah nasıp etsin inşallah
Amin kuzum inşallah, benim 3.olacak insallah, Rabbim sana ve isteyen herkese nasıp etsin inşallah canımİnşallah canım sen de gebesin galiba senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiiinnn benim hiç bebişim yok, umarım olurAmin kuzum inşallah, benim 3.olacak insallah, Rabbim sana ve isteyen herkese nasıp etsin inşallah canım