- Konu Sahibi zeynep1993
-
Normalde her ay 14.ncu gun yumurtluyordum, bu ay gec mi olacak acaba?Bence et canım hiç belli olmaz geç ya da çok erken olabiliyor.
Olabiliyormuş valla ben bu ay reglden hemen sonra yumurtladım. teste devam ediyordum bir baktım çatlamadan sonra tekrar yumurtluyorum:) Bence hiç bırakma belli olmuyor.Her
Normalde her ay 14.ncu gun yumurtluyordum, bu ay gec mi olacak acaba?
Insallah canim, sen hamile kaldin mi?Hem de bence bugün koyulaşma var 2 3 güne yumurtlarsın gibi geldi bana.
Iki düştüğüm var canım 2 sene oldu. Şimdi 2 aydır tekrar denemeye başladık. Ilk ay olmadı bu ay kısmet beklemedeyim:)Insallah canim, sen hamile kaldin mi?
Hayirlisi olsun canimIki düştüğüm var canım 2 sene oldu. Şimdi 2 aydır tekrar denemeye başladık. Ilk ay olmadı bu ay kısmet beklemedeyim:)
Ben bu ay farkettim akıntı ikinci yumurtlamamda ama genelde farketmiyorum. O yüzden ovulasyon testine başladım.Hayirlisi olsun canim
Bide bende yumurtlama akintisi olmadi bu ay, normalde olurdu.. sende oldu mu akinti?
Merhabalar ben bugün testi ilk defa yaptım bugün 11. Gün 3 gündürde ilişki oluyor çift çizgi ne demek oluyorHer
Normalde her ay 14.ncu gun yumurtluyordum, bu ay gec mi olacak acaba?
Canim ovulasyon testi ise, dun yumurtlamissin demek. 3 gunu degerlendir insallahMerhabalar ben bugün testi ilk defa yaptım bugün 11. Gün 3 gündürde ilişki oluyor çift çizgi ne demek oluyor
Henuz yumurtlama olmamis canim, iki cizgide ayni koyulukta olacak. Bu arada 29.ncu gunun mu?Kızlar işk defa ovulasyon testi yaptım bu ne dmek oluyor kac gün daha yapmaya devam edicem
Devam et canım ben geçen ay 16. gün yumurtlama görmüştüm bu ay ise 23. Gün gördüm sabırla devam etSelam kizlar
Bugun ovulasyon testi kullanali 15 gun oldu ve hala yumurtlama gormedim.. sizde teste devam edeyim mi yoksa bu ay yumurtlama olmayacak gibi mi?
Yok hayır tarih olarak yazdım onu karstırmıyım die 15 günüm adetimden snra ama dün ve az az kahvernegi akıntım vardı bugun aileikce parca parca kan gelmeye basladı anlayamıyırm ne oluyor randevu aldım taa 8 eylule verıyor ne için olablr bu kanamam ama arkid kirlenmiyor oyle az damla vuruyor silince peceteyle geliyoeHenuz yumurtlama olmamis canim, iki cizgide ayni koyulukta olacak. Bu arada 29.ncu gunun mu?
Canim benim ediyorum, insallah yumurtlamayi gorurumDevam et canım ben geçen ay 16. gün yumurtlama görmüştüm bu ay ise 23. Gün gördüm sabırla devam et
Inşallah canımCanim benim ediyorum, insallah yumurtlamayi gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?