• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama takibi palnli ilişki ama gecikme sen sonra adet

limonluchheskek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
5
2
1
25
Kızlar ben heray yumurtlama takibi yapitorum ve ona gore ilişki.oluyor olmadigi zamanlar adetin tam.gününde oluyor ama ilişki olduğu zaman altu yedi gün geçince oluyorum bu iki oldu birinde gebelik var düşük oldu oburunde ise negatif cikti ama gene 7 gün geçti sonra adet oldum bir hastalık olabilir mi ya da sizdede oldu mu

Kızlar ben heray yumurtlama takibi yapitorum ve ona gore ilişki.oluyor olmadigi zamanlar adetin tam.gününde oluyor ama ilişki olduğu zaman altu yedi gün geçince oluyorum bu iki oldu birinde gebelik var düşük oldu oburunde ise negatif cikti ama gene 7 gün geçti sonra adet oldum bir hastalık olabilir mi ya da sizdede oldu mu
Adet düzensizliğiniz mi var?

Kimyasal gebelik dedikleri durum olabilir ikinci yaşadığınızda belki ya da polikistik over ya da farklı bir sorun olabilir

Back