- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.936
Yani son adet tarihiniz ne kiBu ay tekrar deniyorum inşallah 21/22/24//27/28 ilişki oldu ihtimal olabilirmi sence veyaz sizce ?
Döngü uzunluğunuz ne
Bunları bilmeden yorum yapamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani son adet tarihiniz ne kiBu ay tekrar deniyorum inşallah 21/22/24//27/28 ilişki oldu ihtimal olabilirmi sence veyaz sizce ?
11 nisan döngü uzunluğu 35/36 ama bu adet olduğumda 29 gün sürdü döngümYani son adet tarihiniz ne ki
Döngü uzunluğunuz ne
Bunları bilmeden yorum yapamam
Şimdide lekelenme devam ediypr kan canlı kırmızı değil böyle pembe kırmızı karışık ama tam net kırmızı değil11 nisan döngü uzunluğu 35/36 ama bu adet olduğumda 29 gün sürdü döngüm
11 Nisan adetinizin başladığı ilk gün mü yani ?Şimdide lekelenme devam ediypr kan canlı kırmızı değil böyle pembe kırmızı karışık ama tam net kırmızı değil
19.gün bugün normalde takvimde öyle yazıyor evet 11 nisan ilk başladığı gün adetin dün dediğim gibi lekelenme oldu ama şimdi yok11 Nisan adetinizin başladığı ilk gün mü yani ?
O zaman bugün döngünün 17.günü mü doğru mu anladım
Belki yumurtlama ile alakalı bi lekelenmedir19.gün bugün normalde takvimde öyle yazıyor evet 11 nisan ilk başladığı gün adetin dün dediğim gibi lekelenme oldu ama şimdi yok
Dün sabah değerlendirdil öğlen gibi felan oldu bu lekelenme tkrr değerlendirmem gerekiyor mu ?Belki yumurtlama ile alakalı bi lekelenmedir
Değerlendirseniz iyi olur
Gün aşırı değerlendirin işte yumurtlama haftanızda.Dün sabah değerlendirdil öğlen gibi felan oldu bu lekelenme tkrr değerlendirmem gerekiyor mu ?
Yani 1 gün ilişki yaşayıp diğer gün yaşamamk mı demek oluyor ben pek bilmiyorum bu anlamıda ? İnternettede öyle yazıyor sanırım doğru dediğimGün aşırı değerlendirin işte yumurtlama haftanızda.
Yani bir gün dolu bir gün boş geçin.
Spermler içimizde de yaşıyor ortalama 2 gün kadar. Hergün ilişki fe sperm sayısını düşürür. O yüzden bir dolu bir boş tavsiye ederler. Boş bıraktığınız gün yumurtlama olsa bile içinizde sperm yaşadığı için yine Umut var. Mantık bu.Yani 1 gün ilişki yaşayıp diğer gün yaşamamk mı demek oluyor ben pek bilmiyorum bu anlamıda ? İnternettede öyle yazıyor sanırım doğru dediğim
Öyle yapıyoruz bu sefer bir dolu bir boş veya 2 dolu 1 boş umarım tutar bu ay hep dua ediyorumSpermler içimizde de yaşıyor ortalama 2 gün kadar. Hergün ilişki fe sperm sayısını düşürür. O yüzden bir dolu bir boş tavsiye ederler. Boş bıraktığınız gün yumurtlama olsa bile içinizde sperm yaşadığı için yine Umut var. Mantık bu.
Eğer bu ay tutmaz da adet olursanız,önümüzdeki ay bu şekilde çalışırsınız
21/22/24/27/28 ilişki oldu yumurtlama gününüde değerlendiricem 1 mayısSpermler içimizde de yaşıyor ortalama 2 gün kadar. Hergün ilişki fe sperm sayısını düşürür. O yüzden bir dolu bir boş tavsiye ederler. Boş bıraktığınız gün yumurtlama olsa bile içinizde sperm yaşadığı için yine Umut var. Mantık bu.
Eğer bu ay tutmaz da adet olursanız,önümüzdeki ay bu şekilde çalışırsınız
İşte dediğim gibi tam o günmüş gibi düşünmeyin her ay değişme ihtimali var21/22/24/27/28 ilişki oldu yumurtlama gününüde değerlendiricem 1 mayıs