Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama değil ovülasyon kullanınArkadaşlar bu yumurtlama takibi nasıl yapılıyo ben bu uygulamalardan bişey anlamadım yardımcı olurmusunuz
Onu nasıl kulanıcamUygulama değil ovülasyon kullanın
İnternetten sipariş verin. Gebelik testi gibi çift çizgi çok net çıktığında o gün yumurtlama gününüzdür.değerlendirin.normalde silik çıkar ikinci çizgi
Nasıl yani yumurtlama günü bu şekildemi çıkıyoİnternetten sipariş verin. Gebelik testi gibi çift çizgi çok net çıktığında o gün yumurtlama gününüzdür.değerlendirin.normalde silik çıkar ikinci çizgi.
Evet yumurtlarkende hormonlarımız yükselir.en yüksek düzeydeyken testte en belirgin halini alır.ben instagramdan almıştım.birgebeningunlugu diye aratın. Almasınız bile bilgi veriyor yumurtlama ile gebelik ile ilgili.Nasıl yani yumurtlama günü bu şekildemi çıkıyo
Merak ettimde kaç yaşındasın ?Nasıl yani yumurtlama günü bu şekildemi çıkıyo
20Merak ettimde kaç yaşındasın ?
Hiç bir şekilde bilgim yok açıkçası çocuk hiç düşünmüyordum eşim çok istiyo bir tane olsun dedim ve şuan hiç bir bilgim yok yumurtlama gününe dahil hiç Araştırmadım yaniMerak ettimde kaç yaşındasın ?
Çok teşekkür ederimEvet yumurtlarkende hormonlarımız yükselir.en yüksek düzeydeyken testte en belirgin halini alır.ben instagramdan almıştım.birgebeningunlugu diye aratın. Almasınız bile bilgi veriyor yumurtlama ile gebelik ile ilgili.
İki çizginin de kopkoyu olması gerekiyorBende bu ay başladım netten sipariş daha uyguna geliyor aynı gebelik testi gibi yapılıyor
Hatta dün adetim bitti sabah eşim gelecek fakat yola çıkacağız ve oruçlu akşama galan değerlendirmek gerekli mi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
umarım pik durumunu kaçırmam teşekkürlerİki çizginin de kopkoyu olması gerekiyor
Şuan pozitif değil testi
Hergün aynı saatte ve testten 2 saat önce sıvı almayı bırakarak yapmalısınız.umarım pik durumunu kaçırmam teşekkürler
tavsiyelere uyacağım umarım hayırlı sonuclar paylaşırız :)Hergün aynı saatte ve testten 2 saat önce sıvı almayı bırakarak yapmalısınız.
İlk uyandığınızdaki idrarınız olmayacak
Benim bikeresinde oldu ikiside kopkoyu değerlendirdik ama olmadı neden acaba ?İki çizginin de kopkoyu olması gerekiyor
Şuan pozitif değil testiniz
Ohooo benim her ay oluyor ama hala hamile kalamadım birden fazla sebebi olabilir veya olmayabilir. Mesela benim sebebim yok. Tıbbi hiçbir sorun yok. Allah henüz nasip etmedi. Uzun sürerse eşinizle bi doktora gidin derim zaman kaybetmemek açısından.Benim bikeresinde oldu ikiside kopkoyu değerlendirdik ama olmadı neden acaba ?
Bu ay tekrar deniyorum inşallah 21/22/24//27/28 ilişki oldu ihtimal olabilirmi sence veyaz sizce ?Ohooo benim her ay oluyor ama hala hamile kalamadım birden fazla sebebi olabilir veya olmayabilir. Mesela benim sebebim yok. Tıbbi hiçbir sorun yok. Allah henüz nasip etmedi. Uzun sürerse eşinizle bi doktora gidin derim zaman kaybetmemek açısından.