- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Bu benim progesteron sonucum doktorum yumurtlaman da sorun var dedi . boyle olan var mi tedavisi ney boyle olup sorun duzenlenktikten sonra hamile kalan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaçla yükseltiliyor,sıkıntı yapmayın.Heray yumurtlama olacak diye bisey yok.Drnuz yol gösterecektir size.İnsallah tez zmanda kavusursubuz bebeğinizeBu benim progesteron sonucum doktorum yumurtlaman da sorun var dedi . boyle olan var mi tedavisi ney boyle olup sorun duzenlenktikten sonra hamile kalan var miEki Görüntüle 2064608
Agzindan bal damliyo inslalah ya insallahilaçla yükseltiliyor,sıkıntı yapmayın.Heray yumurtlama olacak diye bisey yok.Drnuz yol gösterecektir size.İnsallah tez zmanda kavusursubuz bebeğinize
Benımde 21. Gunde 0,20 cıktı dr a gıdemedım daha sıze ne dedı dr ne onerdıBu benim progesteron sonucum doktorum yumurtlaman da sorun var dedi . boyle olan var mi tedavisi ney boyle olup sorun duzenlenktikten sonra hamile kalan var miEki Görüntüle 2064608
Canim doktora gostermedim. Ama benimki dusuk seninkide dusuk sanki biraz. Ben simdi adet olucam adetimin 3. Gunu hormon yapilcak yine alttan muayene olup rahim filmi cekilcem oylelikle ogrenicem neyin ne oldugunu kisacasi adetimi bekliyorum bi iki gune olurum amaBenımde 21. Gunde 0,20 cıktı dr a gıdemedım daha sıze ne dedı dr ne onerdı
Benım normalde de gec yumurtlama oluyodu ama bıay cok gec kaldı cnm adete 5gun var bır ıhtımal dıyorum persembe ben de dr a gıdıcem sende pasylaaırmısın dr ne dıcek bıde nezamandor Bebek dusunuyosun be yumurtlama sorunu. Hep barmıydıCanim doktora gostermedim. Ama benimki dusuk seninkide dusuk sanki biraz. Ben simdi adet olucam adetimin 3. Gunu hormon yapilcak yine alttan muayene olup rahim filmi cekilcem oylelikle ogrenicem neyin ne oldugunu kisacasi adetimi bekliyorum bi iki gune olurum ama
Kuzum benim adetim bep gecikir benim de yumurtlamam hep gec olur o yuzden bizim ki zaten 21. Gunde dusuk cikiyo cunku 21. Gun yapilan progesteron testi her ay 28 gunde bir duzenli sekilde adet olan kadinlarin tam sonucunu veriyo. Ben zaten 15 gun 20 gun gecer yani ama heo gecikmem olup gttigimde yumurtlamamin cok oldugunu soyluyordu doktorumBenım normalde de gec yumurtlama oluyodu ama bıay cok gec kaldı cnm adete 5gun var bır ıhtımal dıyorum persembe ben de dr a gıdıcem sende pasylaaırmısın dr ne dıcek bıde nezamandor Bebek dusunuyosun be yumurtlama sorunu. Hep barmıydı
1 sene 1 aylik evliyim ben sen ne kadarlik evlisin ne zamandan beri dusunuyorsunKuzum benim adetim bep gecikir benim de yumurtlamam hep gec olur o yuzden bizim ki zaten 21. Gunde dusuk cikiyo cunku 21. Gun yapilan progesteron testi her ay 28 gunde bir duzenli sekilde adet olan kadinlarin tam sonucunu veriyo. Ben zaten 15 gun 20 gun gecer yani ama heo gecikmem olup gttigimde yumurtlamamin cok oldugunu soyluyordu doktorum
Cok ılgınc hayırlıso ben daha yenı basladım lh testlerım koyu cokardı 17 de 20 gıbı yumurtlardım ama buay boyle olunca ya adetım gecıkcek gec yumurtlıcem yada yumurtlamıcam ama sag yumurtalık 20mm dı uc gun once ultrasondaKuzum benim adetim bep gecikir benim de yumurtlamam hep gec olur o yuzden bizim ki zaten 21. Gunde dusuk cikiyo cunku 21. Gun yapilan progesteron testi her ay 28 gunde bir duzenli sekilde adet olan kadinlarin tam sonucunu veriyo. Ben zaten 15 gun 20 gun gecer yani ama heo gecikmem olup gttigimde yumurtlamamin cok oldugunu soyluyordu doktorum
1 sene 9 ay oldu yas 28 gecmeden dusunmeye basladık ılk ay olmadı bu ıkıncı aydı ıste yumurtlama sorunu oldu bukezde1 sene 1 aylik evliyim ben sen ne kadarlik evlisin ne zamandan beri dusunuyorsun
Bende 23 ume yeni grdim. Bende lh testi yapiyroum ama koyu cikmasi onemli degilde tam koyu cikmasi lazim onu akintinla takip etmen lazm daha iyi analrsin aslinda. Gec yumurtlama oluyo iste. Yumurtalamamiz duzensiz olunca hamile kalmak cok zor sart olmus oluyo yani1 sene 9 ay oldu yas 28 gecmeden dusunmeye basladık ılk ay olmadı bu ıkıncı aydı ıste yumurtlama sorunu oldu bukezde
Gundebur yspıyorum uste koyu olmadı akıntmda yok hıcBende 23 ume yeni grdim. Bende lh testi yapiyroum ama koyu cikmasi onemli degilde tam koyu cikmasi lazim onu akintinla takip etmen lazm daha iyi analrsin aslinda. Gec yumurtlama oluyo iste. Yumurtalamamiz duzensiz olunca hamile kalmak cok zor sart olmus oluyo yani
Bende gunde bir yapiyorum. Zaten negatf cizgisi ne kadar koyuyusa o kadar koyu olmasi lazim ve akintin olmasi lazm boyle seffaf biraz jel gbi ama baya akmasi lazm disariya akmasi lazim makatina kadar oyle yumurtlama oldugu anlasiliyorGundebur yspıyorum uste koyu olmadı akıntmda yok hıc
İşte hıcbırı yok bu ay ılgınc olanda o bugun 25.gunumBende gunde bir yapiyorum. Zaten negatf cizgisi ne kadar koyuyusa o kadar koyu olmasi lazim ve akintin olmasi lazm boyle seffaf biraz jel gbi ama baya akmasi lazm disariya akmasi lazim makatina kadar oyle yumurtlama oldugu anlasiliyor
Benimde yok kiz cok ilginc iste ve adetimin gunude 13 gun gecti tarlusal aldm uctm de bakalim bakalim olayim tedaviye devam etcem asil tedaviye o zaman baslarzİşte hıcbırı yok bu ay ılgınc olanda o bugun 25.gunum
Senın daha yenı cnm ya benım 25.gun bukdr gec kalması canımı sıktı hala ben pes etmedım ıkı gunde bır degerlendırıp sag tarafa yatıyorum ama buay sanrım bosBenimde yok kiz cok ilginc iste ve adetimin gunude 13 gun gecti tarlusal aldm uctm de bakalim bakalim olayim tedaviye devam etcem asil tedaviye o zaman baslarz
25 gun gecti olmak icin ilac kullanmadin mi ben tarlusal aldim bi kac gune olurum. Bi an once tedaviye baslamak istiyorumSenın daha yenı cnm ya benım 25.gun bukdr gec kalması canımı sıktı hala ben pes etmedım ıkı gunde bır degerlendırıp sag tarafa yatıyorum ama buay sanrım bos
Herald o ayda cocuk ypmya krr verdım zamanı buldu :) bkalım adete 3 4 gun var cnm benım persembe dr a gıdıcem o soyler hwralde ne oldunu gecen ay zor yumurtlamıstım dr oyle dedı nerden anlıyosa bu ayd olmıck heralde nblım25 gun gecti olmak icin ilac kullanmadin mi ben tarlusal aldim bi kac gune olurum. Bi an once tedaviye baslamak istiyorum
Zaten duzenli olan bir kadinin bile her ay yumurtlamasi olmuyormus canini skma bosver
Bıde yumutlama olmıcaksa 20mm buyurmuydu cnm ya o nasıl oluyo bıde yumurtlamassam adetle atılırken cok agrım oluyo25 gun gecti olmak icin ilac kullanmadin mi ben tarlusal aldim bi kac gune olurum. Bi an once tedaviye baslamak istiyorum
Zaten duzenli olan bir kadinin bile her ay yumurtlamasi olmuyormus canini skma bosver