• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama sorunu progesteron

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Bu benim progesteron sonucum doktorum yumurtlaman da sorun var dedi . boyle olan var mi tedavisi ney boyle olup sorun duzenlenktikten sonra hamile kalan var mi
20171106_140624-1.jpg

Bu benim progesteron sonucum doktorum yumurtlaman da sorun var dedi . boyle olan var mi tedavisi ney boyle olup sorun duzenlenktikten sonra hamile kalan var miEki Görüntüle 2064608
ilaçla yükseltiliyor,sıkıntı yapmayın.Heray yumurtlama olacak diye bisey yok.Drnuz yol gösterecektir size.İnsallah tez zmanda kavusursubuz bebeğinize:dua:

Benımde 21. Gunde 0,20 cıktı dr a gıdemedım daha sıze ne dedı dr ne onerdı
Canim doktora gostermedim. Ama benimki dusuk seninkide dusuk sanki biraz. Ben simdi adet olucam adetimin 3. Gunu hormon yapilcak yine alttan muayene olup rahim filmi cekilcem oylelikle ogrenicem neyin ne oldugunu kisacasi adetimi bekliyorum bi iki gune olurum ama

Canim doktora gostermedim. Ama benimki dusuk seninkide dusuk sanki biraz. Ben simdi adet olucam adetimin 3. Gunu hormon yapilcak yine alttan muayene olup rahim filmi cekilcem oylelikle ogrenicem neyin ne oldugunu kisacasi adetimi bekliyorum bi iki gune olurum ama
Benım normalde de gec yumurtlama oluyodu ama bıay cok gec kaldı cnm adete 5gun var bır ıhtımal dıyorum persembe ben de dr a gıdıcem sende pasylaaırmısın dr ne dıcek bıde nezamandor Bebek dusunuyosun be yumurtlama sorunu. Hep barmıydı

Benım normalde de gec yumurtlama oluyodu ama bıay cok gec kaldı cnm adete 5gun var bır ıhtımal dıyorum persembe ben de dr a gıdıcem sende pasylaaırmısın dr ne dıcek bıde nezamandor Bebek dusunuyosun be yumurtlama sorunu. Hep barmıydı
Kuzum benim adetim bep gecikir benim de yumurtlamam hep gec olur o yuzden bizim ki zaten 21. Gunde dusuk cikiyo cunku 21. Gun yapilan progesteron testi her ay 28 gunde bir duzenli sekilde adet olan kadinlarin tam sonucunu veriyo. Ben zaten 15 gun 20 gun gecer yani ama heo gecikmem olup gttigimde yumurtlamamin cok oldugunu soyluyordu doktorum

Kuzum benim adetim bep gecikir benim de yumurtlamam hep gec olur o yuzden bizim ki zaten 21. Gunde dusuk cikiyo cunku 21. Gun yapilan progesteron testi her ay 28 gunde bir duzenli sekilde adet olan kadinlarin tam sonucunu veriyo. Ben zaten 15 gun 20 gun gecer yani ama heo gecikmem olup gttigimde yumurtlamamin cok oldugunu soyluyordu doktorum
1 sene 1 aylik evliyim ben sen ne kadarlik evlisin ne zamandan beri dusunuyorsun

Cok ılgınc hayırlıso ben daha yenı basladım lh testlerım koyu cokardı 17 de 20 gıbı yumurtlardım ama buay boyle olunca ya adetım gecıkcek gec yumurtlıcem yada yumurtlamıcam ama sag yumurtalık 20mm dı uc gun once ultrasonda

1 sene 9 ay oldu yas 28 gecmeden dusunmeye basladık ılk ay olmadı bu ıkıncı aydı ıste yumurtlama sorunu oldu bukezde
Bende 23 ume yeni grdim. Bende lh testi yapiyroum ama koyu cikmasi onemli degilde tam koyu cikmasi lazim onu akintinla takip etmen lazm daha iyi analrsin aslinda. Gec yumurtlama oluyo iste. Yumurtalamamiz duzensiz olunca hamile kalmak cok zor sart olmus oluyo yani

Bende 23 ume yeni grdim. Bende lh testi yapiyroum ama koyu cikmasi onemli degilde tam koyu cikmasi lazim onu akintinla takip etmen lazm daha iyi analrsin aslinda. Gec yumurtlama oluyo iste. Yumurtalamamiz duzensiz olunca hamile kalmak cok zor sart olmus oluyo yani
Gundebur yspıyorum uste koyu olmadı akıntmda yok hıc

Gundebur yspıyorum uste koyu olmadı akıntmda yok hıc
Bende gunde bir yapiyorum. Zaten negatf cizgisi ne kadar koyuyusa o kadar koyu olmasi lazim ve akintin olmasi lazm boyle seffaf biraz jel gbi ama baya akmasi lazm disariya akmasi lazim makatina kadar oyle yumurtlama oldugu anlasiliyor

Bende gunde bir yapiyorum. Zaten negatf cizgisi ne kadar koyuyusa o kadar koyu olmasi lazim ve akintin olmasi lazm boyle seffaf biraz jel gbi ama baya akmasi lazm disariya akmasi lazim makatina kadar oyle yumurtlama oldugu anlasiliyor
İşte hıcbırı yok bu ay ılgınc olanda o bugun 25.gunum

Benimde yok kiz cok ilginc iste ve adetimin gunude 13 gun gecti tarlusal aldm uctm de bakalim bakalim olayim tedaviye devam etcem asil tedaviye o zaman baslarz
Senın daha yenı cnm ya benım 25.gun bukdr gec kalması canımı sıktı hala ben pes etmedım ıkı gunde bır degerlendırıp sag tarafa yatıyorum ama buay sanrım bos :(

Senın daha yenı cnm ya benım 25.gun bukdr gec kalması canımı sıktı hala ben pes etmedım ıkı gunde bır degerlendırıp sag tarafa yatıyorum ama buay sanrım bos :KK43:
25 gun gecti olmak icin ilac kullanmadin mi ben tarlusal aldim bi kac gune olurum. Bi an once tedaviye baslamak istiyorum
Zaten duzenli olan bir kadinin bile her ay yumurtlamasi olmuyormus canini skma bosver

25 gun gecti olmak icin ilac kullanmadin mi ben tarlusal aldim bi kac gune olurum. Bi an once tedaviye baslamak istiyorum
Zaten duzenli olan bir kadinin bile her ay yumurtlamasi olmuyormus canini skma bosver
Herald o ayda cocuk ypmya krr verdım zamanı buldu :) bkalım adete 3 4 gun var cnm benım persembe dr a gıdıcem o soyler hwralde ne oldunu gecen ay zor yumurtlamıstım dr oyle dedı nerden anlıyosa bu ayd olmıck heralde nblım

Bıde yumutlama olmıcaksa 20mm buyurmuydu cnm ya o nasıl oluyo bıde yumurtlamassam adetle atılırken cok agrım oluyo

Az once lavaboda baya akıntı geldı pecedete ypıskan ama dun. Ilıskı oldu oyuzden de olabılır kalanlar cıkıyoda olabılır beklemedeyım

Back