• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama sonrası meme hassasiyeti

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.095
3.358
373
Slm kızlar hayırlı ramazanlar😊
Size birşey danışmak istiyorum sat 15 şubat, ayın 27si yumurtlama akıntım başladı, 1 mart gecesi eşimle ilişkide bulunduk, çocukta düşünüyoruz. Fakat eşim kendini tutamayıp vajina üstüne boşalıverdi, vajina ağız kısmına falan da geldi bayağı, içine gitmiştir biraz eminim. Zaten yumurtlama zamanlarımdı, normalde adete 5-6 gün kala göğüslerim hassaslaşıp adet olurdum. İlişkiden bir gün sonra falan meme hassasiyeti başladı uçları da acıyor ve hâlâ devam ediyor. Ayın 15-16 sı adet olacağım ama şimdiden meme hassasiyeti olur mu bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı.

Slm kızlar hayırlı ramazanlar😊
Size birşey danışmak istiyorum sat 15 şubat, ayın 27si yumurtlama akıntım başladı, 1 mart gecesi eşimle ilişkide bulunduk, çocukta düşünüyoruz. Fakat eşim kendini tutamayıp vajina üstüne boşalıverdi, vajina ağız kısmına falan da geldi bayağı, içine gitmiştir biraz eminim. Zaten yumurtlama zamanlarımdı, normalde adete 5-6 gün kala göğüslerim hassaslaşıp adet olurdum. İlişkiden bir gün sonra falan meme hassasiyeti başladı uçları da acıyor ve hâlâ devam ediyor. Ayın 15-16 sı adet olacağım ama şimdiden meme hassasiyeti olur mu bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı.
Umarım hamilesinizdir meme hassasiyeti adet öncesi olabiliyor ama ilişkiniz biraz değişik olmuş tutmuş olma olasılığı düşük bence

Umarım hamilesinizdir meme hassasiyeti adet öncesi olabiliyor ama ilişkiniz biraz değişik olmuş tutmuş olma olasılığı düşük bence
Bende ihtimal vermiyorum canım da ani oldu, eşim vajina üstüne ve giriş kısma boşaldı, bende ıslaklık da vardı onun etkisiyle spermler hareket eder diye düşündüm. Adete yakın olsam evet adet belirtisi derim de, adetime daha 13 gün var iki gündür falan hassaslık acı var yani, bu da gebelik olur mu diye düşündürdü. Bu kadar erken adet belirtisi olmaz herhalde

Yaşayan yok mu kızlar?
Kişiden kişiye değişiyor gebelik belirtileri herkeste aynı değil biraz daha bekle bir hafta kadar test yap evde regle 5 gün kala ögrenen oluyor bazen göğüs hassasiyeti hormanlara da bağlı olabiliyor süt hormonu üstüne görme de oluyor arkadaşım regl oldu daha sonraki ay regl olmayınca doktor bebek 2 aylık demişti nasıl olur geçen ay regl oldum demiş regl olmadan önce olmuş ve tutunmuş olabiliyormus yani rabbim ol deyince oluyor hayırlısı olsun hakkinizda biraz rahat bırakın oluruna bırakın

Back