- 13 Mart 2023
- 2.697
- 1.516
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sol kasık ağrısı olmuştu bebekten dolayı yerlemesinde ağrıyordu böyle sanki adet olucskmis gibi ağrı oluyorduArkadaslar meraba yumurtla sonrasi bnde siddetli bir agri basladi sol kasikta batma ve agri oluyo daha once boyle bu durum yasamamistim adım attikca daha cok agriyo bu durumu yasayan oldumu aranizda bebek istiyorum klomen kullanmistim onun etkisimi
evet cnm benim sol kasikta sabahtan beri oyleydi yeni biraz hafiflediBende sol kasık ağrısı olmuştu bebekten dolayı yerlemesinde ağrıyordu böyle sanki adet olucskmis gibi ağrı oluyordu
daha erken amaa 2 gun oldu yumurtlama gunum geceliTest yap belli olsun
yaa oylemi anladim cnm saolCanım moralini bozmak gibi olmasın ama aynılarını yaşadım ama sonuç yine hayal kırıklığı. Benim sana tavsiyem bu tür ağrılara odaklanma gününün geçmesini bekle ve testini yap. Elimizde değil biliyorum ama başka bişi diyemiyorum.Bu ağrılar sinyaller bize acaba mı dedirtiyor farkındayım.
İlacın etkisi canım hatta hafif kanama da olabiliyor korkma....Arkadaslar meraba yumurtla sonrasi bnde siddetli bir agri basladi sol kasikta batma ve agri oluyo daha once boyle bu durum yasamamistim adım attikca daha cok agriyo bu durumu yasayan oldumu aranizda bebek istiyorum klomen kullanmistim onun etkisimi acaba
yaa insalllah bnde hamile olurum saol cevabin icin cnmMerhaba boş umut vermek istemem ama bende yumurtlama günüm ve sonrasında 2 gün süren kasık ağrısı yaşadım bıçak saplanır gibi hareket edemediğim bile olmuştu ve hamileyim inşallah senin de öyledir
bu 7.kulllanisim hic boylr agrim olmammisti biliyom herseyi hamilelige yoruyoz isteİlacın etkisi canım hatta hafif kanama da olabiliyor korkma....
İnşallah öyle olur, rica ederimyaa insalllah bnde hamile olurum saol cevabin icin cnm
amin cnm saol❤Haklısın yavrum Rabbim gönlüne göre sağlıkla versin