Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Sonrası 14 Gün Kesin mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GurbuzKedi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
323
434
18
35
Arkadaşlar Merhaba;

Bu ay başıma çok tuhaf şeyler geldi. Normalde 29 günde bir adet görürüm 15.gün ovülasyon testim pik yapar sonrasında silikleşir. Bu ay yumurtlamaya başladığım sürede çok fazla sağ kasıkta ağrım oldu hatta doktora gittim doktor sağ yumurtalığa baktı bir sorun gözükmüyor dedi idrar testi yaptı enfeksiyon da çıkmadı. O ağrı 12.gün başladı yoğun olarak devam etti. 15.gün yumurtlayamadım. 19.gün ovülasyon testim ancak pik yaptı sonrasında silikleştimi bakamadım çünkü testim bitti.Normalde benm yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmam gerek. 19. gün yumurtladığıma göre 33.gün adet olmam lazım. Yumurtam çatladı mı onu da bilmiyorum çünkü sağ kasığımdaki ağrı yoğun olmamakla birlikte devam etti. Bugün 25.günüm ve dünden beri adet belirtilerim başladı.Göğüslerim dolgunlaştı acı ağrı yok. Kasıklarım sancımaya başladı ara ara sanki adet olacakmışım gibi. Karnım sancıyor. Ara ara sıcka basıyor.Akıntım fazla değil ara ara oluyor.Beyaz ve kremsi. Bugün yarın sanki adet olacağım gibi..Genelde adet belirtilerim böyledir.Benim normalde 33.gün adet olmam gerekirken daha erken adet olmamın sebebi yumurtamın çatlamaması olabilir mi? Böyle bir şey başınıza geldi mi? Napmam gerekir yardım edin bana :KK43: Teşekkürler.

Son düzenleme:
İnşallah kalbinden gecen neyse onu versin Allahım..

Canım gönlümde yatan belli ama geçen 2 ay o kadar hamilelik belirtim vardı ki offf yani ama hamile de değilim :) Bu ay hiçbir belirtim zaten yok hatta adet belirtilerim başladı bakalım ne zaman adet olcam merakla bekliyorum. Erken olursa ne demek oluyor acaba? Yumurtam çatlamadıysa ve ben onu bu adetle atamazsam kalacak öyle :(

Seni anlamaya calışıyorum ama kafayı takmasan inan stres yaparsan dahada vücut savunmaya gecer...adet olursan bebek yok deriz önce senin ruh ve beden sağlığın önemli..

Dr gidip yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktır
bu kadar sıkma canınıı lütfen..

Back