• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama, soğan suyu

umutlu5660

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
6
2
1
26
Merhaba, yeni üyeyim nasıl kullanılacağını pek bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorumdur. 7 aydır bebek istiyoruz 7 aylık evliyiz ama şöyle bir sorun var ki 10 gün regl oluyorum ilk 4 günü normal sonrası kahverengiye dönüyor 6 günden sonra günde 1 damla lavaboya çıktığım da geliyor. Bu ay maalesef ki reglken yumurtlama oldu o sebeple yine bebek olmadı. Ben nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. İlk zamanlar 5,6 gün regl olur biterdi sonradan bu durum çoğaldı doktora gittim sorun yok dedi. Ben soğan suyu kurune başlamak istiyorum ama zaten yumurtlamaya denk geleceği için bebek yine tutulamaz diye korkuyorum bu sebeple reglken başlayayım diyorum bu seferde rahim duvarını inceltirmiş aynı zamanda mantar ve enfeksiyon da var doktor fitil verdi onu da kullanamıyorum çünkü regl bitimi denemelere başlıyoruz e birliktelik yaşandığı gün kullanılmazmış. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin 😔

Merhaba ben yaklaşık bir yıldır çikolata kisti ile uğraşıyorum laparoskopi oldum üzerine yedi ay geçti hamile kalamadım kist alınamadı yumurtalıklarımın ortasında olduğu için alınamadı sadece yapışkanlıklar alındı tüplerimi kapatmıştı onlar açıldı yedi ay boyunca doktora git gel hiç bir ilerleme yoktu aşılama oldum maalesef tutmadı bir sonraki ay dinleneyim dedim o ay soğan suyu avakado kapak çekirdeği tükettim adetime bir hafta kala soğan suyunu bıraktım ben hamile kalacağımı düşünmedim olmaz düşüncesindeydim zaten etkisi olmaz demişlerdi gebeliği etkilemez rabbim mucize verdi geçen ay hamile kaldım karamet soğan suyunda olduğunu düşünüyorum avakado ve kapak çekirdeği de tutunmayı kolaylaştırdı duanı hiç bir zaman eksik etme rabbim hiç ummadığın zamanda verecek

Merhaba ben yaklaşık bir yıldır çikolata kisti ile uğraşıyorum laparoskopi oldum üzerine yedi ay geçti hamile kalamadım kist alınamadı yumurtalıklarımın ortasında olduğu için alınamadı sadece yapışkanlıklar alındı tüplerimi kapatmıştı onlar açıldı yedi ay boyunca doktora git gel hiç bir ilerleme yoktu aşılama oldum maalesef tutmadı bir sonraki ay dinleneyim dedim o ay soğan suyu avakado kapak çekirdeği tükettim adetime bir hafta kala soğan suyunu bıraktım ben hamile kalacağımı düşünmedim olmaz düşüncesindeydim zaten etkisi olmaz demişlerdi gebeliği etkilemez rabbim mucize verdi geçen ay hamile kaldım karamet soğan suyunda olduğunu düşünüyorum avakado ve kapak çekirdeği de tutunmayı kolaylaştırdı duanı hiç bir zaman eksik etme rabbim hiç ummadığın zamanda verecek
Yorumunuzu o kadar mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok tesekkur ederim umut oldunuz Allah razı olsun

Back