• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama sıvısından ne kadar süre sonra yumurtama gerçekleşiyor?

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
evet canlarım bu sorunun cevabını bılen var mı? evet o şefaf sünene çıg yumurta akı gibi olan akıtı geldikten ortalama ne kadar süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor? bilgisi olan var mı ?:anneadayı::KK36:

evet canlarım bu sorunun cevabını bılen var mı? evet o şefaf sünene çıg yumurta akı gibi olan akıtı geldikten ortalama ne kadar süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor? bilgisi olan var mı ?:anneadayı::KK36:
canım akıntı yumurtlamadan 2-3 gün önce başlayabilir ama değişebilir de kişiden kişiye... tam yumurtlama gününde bu akıntı en yoğun olduğu zamana ulaşır yani en çok hangi gün geliyorsa o gün yumurtlamışsındır bunu tuvalette az çok anlıyorsun yıkadıkça tekrar eline bulaşıyor (biraz açık bir ifade oldu ama)... ve yumurtlamadan sonra da pek devam etmeyip hemen biter

cevapladıgın için çok teşekkür ederim :KK60: acık bır ifade olsun sorun degıl çok araştırma yaptım kk da bu sorunun cevabını bulamadım benden sonra ki merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş olcak sağ olasın.
bende bu akıntı çok az geliyordu bugun yogunlaştı ben de yoğunlaştıktan 1 2 gün sonra sanıyordum

canım akıntı yumurtlamadan 2-3 gün önce başlayabilir ama değişebilir de kişiden kişiye... tam yumurtlama gününde bu akıntı en yoğun olduğu zamana ulaşır yani en çok hangi gün geliyorsa o gün yumurtlamışsındır bunu tuvalette az çok anlıyorsun yıkadıkça tekrar eline bulaşıyor (biraz açık bir ifade oldu ama)... ve yumurtlamadan sonra da pek devam etmeyip hemen biter

cevapladıgın için çok teşekkür ederim :KK60: acık bır ifade olsun sorun degıl çok araştırma yaptım kk da bu sorunun cevabını bulamadım benden sonra ki merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş olcak sağ olasın.
bende bu akıntı çok az geliyordu bugun yogunlaştı ben de yoğunlaştıktan 1 2 gün sonra sanıyordum
rica ederim inş. gönlündeki muradına ulaşırsın

Hamile kalmayı planlıyorsanız akıntı geldikten sonraki 4-5 günü değerlendirin derim.İlk gün az gelir sonra giderek artar ve birkaç gün sonra yine azalır. Tam olarak yumurtanın ne zaman olgunlaştığını bilmek zor bunu usg 'de dr büyüklüğüne bakarak söyleyebilir. Yumurta yaklaşık 24-48 saat yaşar.Spermler ise rahme ulaştıktan sonra 72 saate kadar yaşayabiliyor.1 hafta gün aşırı ilişki öneriyor dr. lar.

Hamile kalmayı planlıyorsanız akıntı geldikten sonraki 4-5 günü değerlendirin derim.İlk gün az gelir sonra giderek artar ve birkaç gün sonra yine azalır. Tam olarak yumurtanın ne zaman olgunlaştığını bilmek zor bunu usg 'de dr büyüklüğüne bakarak söyleyebilir. Yumurta yaklaşık 24-48 saat yaşar.Spermler ise rahme ulaştıktan sonra 72 saate kadar yaşayabiliyor.1 hafta gün aşırı ilişki öneriyor dr. lar.
çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdıgın için o akıntının çok geldiği zaman yumurtanın çatladıgı düşünülüyor ama kesin değil yani
doktora gıtmeden anlamanın hiç bir yolu yok mu

o şeffaf akıntının en yoğun olduğu gün yumurtan çatlamış demektir, mümkünse vakit kaybetmeden çalışma yapmak lazım çünkü çatlayan yumurta 12 ile 24 saat arasında döllenebiliyor

o şeffaf akıntının en yoğun olduğu gün yumurtan çatlamış demektir, mümkünse vakit kaybetmeden çalışma yapmak lazım çünkü çatlayan yumurta 12 ile 24 saat arasında döllenebiliyor
çok teşekkürler spermde galiba en erken 6 saat sonra yumurtaya ulaşıyormuş öyle okumuştum.

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama net bilgi yok. Sanırım o yüzden tahmini yumurtlama günlerinin öncesinde ve sonrasında ilişki öneriliyor. Ben bir de şunları merak ediyorum:
1) Tek taraflı yumurtlama olur mu? Benim her zaman sol kasığım ağrır.
2) Akıntı yoksa yumurta yok mu demektir?
3) Tam tersi yumurtlama olmadığı halde yumurtlama günlerinde uzayan, şeffaf akıntı olabilir mi?

ayyy valla yumurta diye diye kendimi tavuk gibi hissediyorum gerçekten

canım benim 3 yıldır bu yumurtlama konusunu araştıran biri olarak söylüyorum ki tuvalete oturduğunda fazlaca kesilmeyen beyaz akıntın var ise şeffaf olacak ozaman yumurtlama başlamış yani yumurtaların büyüyor durumda o haftayı boş geçirme

canım benim 3 yıldır bu yumurtlama konusunu araştıran biri olarak söylüyorum ki tuvalete oturduğunda fazlaca kesilmeyen beyaz akıntın var ise şeffaf olacak ozaman yumurtlama başlamış yani yumurtaların büyüyor durumda o haftayı boş geçirme
:P Ben de tavuk gibi hissediyorum valla :P
Evet bu ay adetten birkaç gün sonra 2 güne bir çalışma yapmaya başladık sırf yumurtlama günlerini kaçırmayalım diye. Geçen ay yumurtlama günlerinde birlikt e olmamıza rağmen gebelik olmadı. Sonradan anladık ki tam günü tutturamamışız :( ... Bu ay da pek çok uuygulama ve sitede hesapladım, hepsinde de ya 2 şubat ya 3 şubat yumurtlama günü olarak görünüyor. Bir iki gündür kasık ağrım var ama pek akıntım yok. Acaba yumurta olmayacak mı bu ay diye korkuyorum açıkçası...

:p Ben de tavuk gibi hissediyorum valla :p
Evet bu ay adetten birkaç gün sonra 2 güne bir çalışma yapmaya başladık sırf yumurtlama günlerini kaçırmayalım diye. Geçen ay yumurtlama günlerinde birlikt e olmamıza rağmen gebelik olmadı. Sonradan anladık ki tam günü tutturamamışız :KK43: ... Bu ay da pek çok uuygulama ve sitede hesapladım, hepsinde de ya 2 şubat ya 3 şubat yumurtlama günü olarak görünüyor. Bir iki gündür kasık ağrım var ama pek akıntım yok. Acaba yumurta olmayacak mı bu ay diye korkuyorum açıkçası...
:p herşey nasip canım ya çünkü benim tanıdığım bi çok kişi var hiç plansız bir yada 2 kere ile hamile kalan ama aklında hiç şüphe kalmasın adetin 21 yada 22 yada 23.günü kanda progesteron testi yaptır orda çıkıyor yumurtlayıp yumurtlamadığın canım

:p herşey nasip canım ya çünkü benim tanıdığım bi çok kişi var hiç plansız bir yada 2 kere ile hamile kalan ama aklında hiç şüphe kalmasın adetin 21 yada 22 yada 23.günü kanda progesteron testi yaptır orda çıkıyor yumurtlayıp yumurtlamadığın canım
Aynen ya. Yakın bir arkadaşım 1 kere ile kasım ayında hamile kaldı. Üstüne görme yaşadı, hiç beklemediği için adet sandı. 2,5 aylıktı öğrendiğinde...
Anladım canım, inşallah yumurtlarım... Belki akıntım azdır ama yumurtlamışımdır diye umut ediyorum. Çalışmalara tam gaz devam ediyoruz, inşallah senin profilinde yazdığı gibi bir gün benim de içimde küçücük bir yürek olur... :KK68:

Back