• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama probleminiz yoksa yumurta uyarıcı kullanmayın!

yerinde olsam doktoru değiştirip daha net açıklamalar yapan bi doktor bulurum ne demek onun gibi bişey ya vardır ya yoktur.:sm_confused:

evet cnm bende senin gibi diyorum.net bişy demiyor.sadece korkulacak bişi yok okadar yani.yaaa ya bana pkosun de yada ovulasyon var de bişyler acıkla yani.veriyo ilacı yolluyo sinir oluyom valla.bide ben çok hassasım yani dikkat ederim bu doktor konularında kendi doktorum iyiydi aslında ama oda beni başka yerlere yönlendirdi.endokrinolojiye gitmen gerek dedi iyice arastırılsın diye hormon degerlerim.ama ben gittim başka doktora tekrar testleri yaptırdım buraya yazdıgım sonuçlar çıktı işte...ilk testler farklıydı belki diger doktor ona göre konusmustur.bide adetimin 3.günü yapılmadı otestler çünkü adet olamadıgım için gittim doktora.offffff :çok üzgünüm:

kizlar ya ben de yumurtalarim gelissin diye corekotu bal tarcin yiyorum sonra da korkuyorum kendi ellerimle duzenimi bozuyorum diye. yemesem mi acaba?

doktoruna güveniyosan sorun yok belki yumurtan oluşmuyodur sağlıklı değildir onun için veriyodur ben oluşumu gelişimi normal olup da bu tür ilaçlarda çare arayanlara diyorum çünkü doktoru çok sıkıştırınca naaapsın sıradaki tedaviyi uyguluyo adam.benim gttiğim doktor da bunlar sağlıklı yumurtlayan için gereksiz sağlıklı olan yumurtlamayı da bozabilir diyo.ve çok istediğim halde aşılama yapmıyo..hsg den sonra 6 ay beklenmeliymiş.bilmiyorum bana söyledikleri mantıklı geliyo..

kimseyi korkuya düşürmek istemem bi çok kişinin tedavisi için gerekli bu ilaçlar ve çok da işe yarıyo ama herkese değil işte..

aslında bakarsan bende korktum şimdi... benim yumurta oluşuyor ve sağlıklı.5defa klomen ve sonrasında 3 aşılamave şimdide micro düşünüyorum hiçbir sorunda bulunamıyor.gittiğim doktorda bursanın iyi doktorlarından biri prof.....ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

aslında bakarsan bende korktum şimdi... benim yumurta oluşuyor ve sağlıklı.5defa klomen ve sonrasında 3 aşılamave şimdide micro düşünüyorum hiçbir sorunda bulunamıyor.gittiğim doktorda bursanın iyi doktorlarından biri prof.....ne yapmam gerektiğini bilmiyorum[/QU

aşılama için ve tüp bebek için belki birden fazla yumurtaya ihtiyaç olduğu için kulanıyodur doktor.kime sorsam aşılama ve tüp bebek öncesi hep uyarıcı .ğne falan veriyo doktor.bilmiyorum belki işleyişi böyledir.

çörekotu bal ben çok yedim ne zararı olcakki bitkisel sonuçta aşırıya kaçmadığın sürece sanmam bişe olcanı

arkadaşlar mrb bende 1.5 senedir bebek hasrati çekenlerdenim yumurtlama takibine başladık bu ay ilk tedavi olarak ilk 5 gün menogon iğne vuruldum şuan 14 günü tedavimin kasıklarım çok ağrıyorum yumurtalarım azla uyarılmış 26.36mm yumurtalarım çok acı çekiyorum iğneler fazla geldi yumurtalarında sorun yokmuş diyor doktor kendi bünyemde büyümesine sebep olmuş çatlama iğnesi falan vurdurmuyacak kendiliğinden bekleyeceğiz dedi bu ay hamiş olmazsan ii olur senin için dedi yumurt a kisti olmuş fazla uyarıldığı için çok stresliyim devamlı okuyorum sizi yeni yazmak nasip oldu:(

Back