Ay ne guzel maşallah benim dongu her ay sapitiyobi erken bi gec duzenli olmadigi icin bu testi aldim en son28 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne guzel maşallah benim dongu her ay sapitiyobi erken bi gec duzenli olmadigi icin bu testi aldim en son28 canım
İyi yapmışsın hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAy ne guzel maşallah benim dongu her ay sapitiyobi erken bi gec duzenli olmadigi icin bu testi aldim en son
İnşallahİyi yapmışsın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ay banada öyle geldi bence büğün değerlendir yarın bidaha bak bakalım devam et yapmayaKizlar bugunude değerlendirebilirmisiniz acaba sanki pik olmuş gibi geldi bana devam etmelimiyim yardimci olurmusunuz
Diger uygulamada pik olmus diye yorumladilar insallh piktirAy banada öyle geldi bence büğün değerlendir yarın bidaha bak bakalım devam et yapmaya
çatlama iğnesi olmuşsunuz çatlama iğnesi testinizi pik gösterirBende de böyle çıktı canım dün çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra bir tane yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım pozitif gibi galiba
Amin inşallhPik canım yap bugun hatta 4 gun boyunca yap inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim isteyen herkese dek düz versin
Ama iğne yaptıktan 4 , 5 saat sonra ovulasyon testi yaptım negatif sabahına pozitif oldu bugün tekrar negatif oldu yani iğnenin etkisinden dolayı pik olsaydı şimdi hala pik göstermesi gerekmiyor mu acaba benimki çatlamadı mıçatlama iğnesi olmuşsunuz çatlama iğnesi testinizi pik gösterir
Büğün de yaptın mı acaba testBazilari pik degil dedi kafam karişti
Yaptim canim dunki ve bugun ki testim 12gun bugunki testim sence bugunki mi pik dun kimi kafam iyice corba oldu,Büğün de yaptın mı acaba test
Benimde ilk defa büğün bu kadar koyu çıktı 12.gün bence yarın değerlendirelimYaptim canim dunki ve bugun ki testim 12gun bugunki testim sence bugunki mi pik dun kimi kafam iyice corba oldu,
Bunlari hiç anlamiyorum ben canim c t cizgisi yazmiyormu bunlarda canimBenimde ilk defa büğün bu kadar koyu çıktı 12.gün bence yarın değerlendirelim
Yok yazmıyor ben 10.günle yan yana getireyim bak istersen sen biBunlari hiç anlamiyorum ben canim c t cizgisi yazmiyormu bunlarda canim
Olur canimYok yazmıyor ben 10.günle yan yana getireyim bak istersen sen bi
Olur canim