Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın falan büyük ihtimallr olur daha olmamış ikisi de aynı koyulukta olması lazimKızlar 10 Ocak son adetin ilk günü. Tam günü gününe değil. 3-5 gün oynayabiliyor. Yumurtlama olmuş mu sizce ?
Yakın yani ama dimi ?Yarın falan büyük ihtimallr olur daha olmamış ikisi de aynı koyulukta olması lazim
Aynen çok yakın ya yarın yada pazar kesin yumurtlama olur siz bugünleri de degerlendirin sperm 72 saat yaşıyor ve catlamadan önceki ilişki de gebelik ihtimali daha fazlaymışYakın yani ama dimi ?
Tamam. Çok teşekkür ederimAynen çok yakın ya yarın yada pazar kesin yumurtlama olur siz bugünleri de degerlendirin sperm 72 saat yaşıyor ve catlamadan önceki ilişki de gebelik ihtimali daha fazlaymış
Anladığım kadarıyla 14 sonu ile 15 başında yumurtlama olmuş. 15 sonunda da çatlamışMerhaba, Benim testlerime de bakabilir misiniz? Bu ayki cok garip oldu bi dalgalanmalar birseyler. O yuzden ayni gunde 3 test yaptigim oldu faerkli saatlerde. 14. ve 15. gunler esitlenmis gibi ama emin olamiyorum. 10, 12, 14 ve 15. gunleri degerlendirdik. Hayirlisi.
Eki Görüntüle 2782740
Anladığım kadarıyla 14 sonu ile 15 başında yumurtlama olmuş. 15 sonunda da çatlamış
Ne demek. Bat ne zaman ?Cok teserkkurler yorumunuz icin ek bir gun daha degerlendirdik daha da halim yok:) Kismet
22 SubatNe demek. Bat ne zaman ?
Döngünüz nedir22 Subat
Döngünüz nedir
Kızlar 10 Ocak son adetin ilk günü. Tam günü gününe değil. 3-5 gün oynayabiliyor. Yumurtlama olmuş mu sizce ?
Pik göremeden adet oldum maalesefCok yakinda pik gorursunuz esitlenmis neredeyse cizgiler en kiymetli zamanlar
Yaa pardon ben tarihe dikkat etmemisim. Hayirlisi olsunPik göremeden adet oldum maalesef