Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama mi oluyor hamilelik mi acillll!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba bu ay içerisinde kanallarima bakıldı bisey çıkmadı yumurtlama günümden itibaren idrarim akintim bu şekilde paylaşmak istemezdim ama sizce hamilelik belirtisimi yoksa yumurtlama mi oluyor korkmaya başladım tekrar bu görüntü için özür dilerim

Görüntüye bakarmisiniz

Eklentiler

• PhotoGrid_1579261582993.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 58
Fotoğraf gözükmüyor iyi ki de gözükmüyor.Yumurtlama akıntısı diye google da aratırsan nasıl olduğunu görürsün aslında

Hsg mi çektirdiniz? Ondan sonra mı oldu bu şekilde

Fotoğraf gözükmüyor iyi ki de gözükmüyor.Yumurtlama akıntısı diye google da aratırsan nasıl olduğunu görürsün aslında
Iyi ki de gözükmüyor derken. Burda kaç kişi neler paylaşıyor derdine derman aramak için ben bebek için çabalarken bu fotoğraf mi hoşunuza gitmeyec3kti

Adete 13 gün varsa yerleşme kanaması değildir zaten 3 gündür yumurtlama günüm diyosun yumurtlama gününde ilişki olsa bile 6 gün sonra rahime yerleiyor kana geçmesi ve kanda çıkması zaten 10 günü buluyor o nedenle başka bir sorunun olabilir doktor kontrolündeyim demişsin doktoruna görünsen daha sağlıklı olur

Sizce hemen tutmuş ve kendini belli etmiş olabilirmi bebek çünkü 3 gündür yumurtlama günüm doktor kontrolünde ve 3 gündür bbu haldeyim

Bende bu ay 2 sinde hsg çektirdim birkaç gün önce akıntımla karışık kahverengi lekelenmem oldu yumurtlama günlerinde ama sizinki kadar koyu değildi. Tutsa bile şuan belli olacağını sanmıyorum. Belki rahim temizleniyordur filmden sonra

Rahimde temizleniyor olabilir geçen gittim yumurtlalarim çok güzel çalışıyormuş alttan muayene ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…