- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Canım bu ne akıntısı bilmiyorum ama sen bi kadın doğum uzmanıyla görüşGörüntüye bakarmisiniz
13 gün civarı varyerleşme kanaması da olabilir adete kaç gün var ?
Kontrol altındayım canim prolaktin hormon yüksek çıkmıştı geçen ay onun tedavisini gördüm hallettik bu ay hsg cekildiCanım bu ne akıntısı bilmiyorum ama sen bi kadın doğum uzmanıyla görüş
Evet ayın 7sinde çektirdim 9uenda ilişki oldu hsgden sonra ilk defaHsg mi çektirdiniz? Ondan sonra mı oldu bu şekilde
Iyi ki de gözükmüyor derken. Burda kaç kişi neler paylaşıyor derdine derman aramak için ben bebek için çabalarken bu fotoğraf mi hoşunuza gitmeyec3ktiFotoğraf gözükmüyor iyi ki de gözükmüyor.Yumurtlama akıntısı diye google da aratırsan nasıl olduğunu görürsün aslında
Sizce hemen tutmuş ve kendini belli etmiş olabilirmi bebek çünkü 3 gündür yumurtlama günüm doktor kontrolünde ve 3 gündür bbu haldeyimHsg mi çektirdiniz? Ondan sonra mı oldu bu şekilde
Yerleşmeye benzemiyor ama inşallah yerleşmeden dirKontrol altındayım canim prolaktin hormon yüksek çıkmıştı geçen ay onun tedavisini gördüm hallettik bu ay hsg cekildi
Yumurtlama kanamasını bilmediğim için sormak istedjmYerleşmeye benzemiyor ama inşallah yerleşmeden dir ♥
Ben yaşadım yumurtlama kanması ama normal kırmızı 4 5 damla kandı, yumurtam çatladığında olmuştu knamamYumurtlama kanamasını bilmediğim için sormak istedjm
Anladım nasip kısmetBen yaşadım yumurtlama kanması ama normal kırmızı 4 5 damla kandı, yumurtam çatladığında olmuştu knamam
Sizce hemen tutmuş ve kendini belli etmiş olabilirmi bebek çünkü 3 gündür yumurtlama günüm doktor kontrolünde ve 3 gündür bbu haldeyim
Rahimde temizleniyor olabilir geçen gittim yumurtlalarim çok güzel çalışıyormuş alttan muayene ettilerAdete 13 gün varsa yerleşme kanaması değildir zaten 3 gündür yumurtlama günüm diyosun yumurtlama gününde ilişki olsa bile 6 gün sonra rahime yerleiyor kana geçmesi ve kanda çıkması zaten 10 günü buluyor o nedenle başka bir sorunun olabilir doktor kontrolündeyim demişsin doktoruna görünsen daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?