Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TuseSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
151
97
48
Merhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum

Hamile olamaz mısın acaba

Hiç sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir. hamilelik belirtilerinin o kadar kısa sürede ortaya çıkmayacağını söylüyor herkes ben de o yüzden hiç olasılık vermiyorum kist olmasından korkuyorum
23 Eylül bat demişsin Ağustos mu demek istedin? Gebelik oluştuktan sonra 12 gün sonra idrar testinde öğrenebiliyorsun. Ben açıkçası kist kanaması olduğunu düşünmüyorum yerleşme kanaması da olabilir. Ne zaman adet olacaksın ayın kaçında? Bende 9 aydır yumurta tedavisi görüyorum da uzmanlaştım artık

Hayır 23 Eylül de bekliyorum son adet tarihim 27 Ağustos inşallah hamileyimdir . Allah'ım kucağımızı boş bırakmasın size de geçmiş olsun.

Benim bir iki kere başıma geldi yumurtlama gününde peçeteye bi iki damla kan geldi yerleşme kanaması tahmini yumurtlama gününüzden 7_10 gün snra olması muhtemel ya da adete yakın adet günü görenler bile var tabi yumurtlama gününüze bağlı

Hiç sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir. hamilelik belirtilerinin o kadar kısa sürede ortaya çıkmayacağını söylüyor herkes ben de o yüzden hiç olasılık vermiyorum kist olmasından korkuyorum
adete 10 gün var yani demi belki yerleşme kanamasidir

İnşaallah erken döllenme olmuştur ve hamileyimdir çok teşekkür ederim ya umut oluyorsunuz
Allah gönlüne göre versin erken döllenme olabilir ben ilk gebeligimde adetten hemen sonra hamile kalmışım adet bittikten vir hafta sonra belirtilerim başlamıştı ikincidede adetimden 3 gün önce gebe kalmışım herşey olabilir yani

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın ümitlenip adet olmak çok kötü bn 1 yıldır yaşıyorum bnu

Allah bağışlasın evlatlarınizi Tabiki Rabbim'in ol demesiyle herşey olur çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…