Hamile olamaz mısın acabaMerhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum
Hiç sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir. hamilelik belirtilerinin o kadar kısa sürede ortaya çıkmayacağını söylüyor herkes ben de o yüzden hiç olasılık vermiyorum kist olmasından korkuyorumHamile olamaz mısın acaba
23 Eylül bat demişsin Ağustos mu demek istedin? Gebelik oluştuktan sonra 12 gün sonra idrar testinde öğrenebiliyorsun. Ben açıkçası kist kanaması olduğunu düşünmüyorum yerleşme kanaması da olabilir. Ne zaman adet olacaksın ayın kaçında? Bende 9 aydır yumurta tedavisi görüyorum da uzmanlaştım artıkHiç sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir. hamilelik belirtilerinin o kadar kısa sürede ortaya çıkmayacağını söylüyor herkes ben de o yüzden hiç olasılık vermiyorum kist olmasından korkuyorum
Hayır 23 Eylül de bekliyorum son adet tarihim 27 Ağustos23 Eylül bat demişsin Ağustos mu demek istedin? Gebelik oluştuktan sonra 12 gün sonra idrar testinde öğrenebiliyorsun. Ben açıkçası kist kanaması olduğunu düşünmüyorum yerleşme kanaması da olabilir. Ne zaman adet olacaksın ayın kaçında? Bende 9 aydır yumurta tedavisi görüyorum da uzmanlaştım artık
adete 10 gün var yani demi belki yerleşme kanamasidirHiç sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir. hamilelik belirtilerinin o kadar kısa sürede ortaya çıkmayacağını söylüyor herkes ben de o yüzden hiç olasılık vermiyorum kist olmasından korkuyorum
Adete 10 gün kala yerleşme kanaması biraz zor ya ama imkansz deil kadın vücudu işte hormonlar bi garipadete 10 gün var yani demi belki yerleşme kanamasidir
erken döllenme olmuş olabilir canım illa 14. günde olmuyo yumurtlama amaAdete 10 gün kala yerleşme kanaması biraz zor ya ama imkansz deil kadın vücudu işte hormonlar bi garip
yerleşme kanaması 4-5 gün önce oluyormuş ama bildiğim kadarıyla yani daha önce burada yazılan yazıları okuduğunda hamile olanlar öyle yazmışlardıadete 10 gün var yani demi belki yerleşme kanamasidir
İnşaallah erken döllenme olmuştur ve hamileyimdir çok teşekkür ederim ya umut oluyorsunuzerken döllenme olmuş olabilir canım illa 14. günde olmuyo yumurtlama ama
bilemicem o kadarını canım ben yasamadik iki gebeligimdedeyerleşme kanaması 4-5 gün önce oluyormuş ama bildiğim kadarıyla yani daha önce burada yazılan yazıları okuduğunda hamile olanlar öyle yazmışlardı
Allah gönlüne göre versin erken döllenme olabilir ben ilk gebeligimde adetten hemen sonra hamile kalmışım adet bittikten vir hafta sonra belirtilerim başlamıştı ikincidede adetimden 3 gün önce gebe kalmışım herşey olabilir yaniİnşaallah erken döllenme olmuştur ve hamileyimdir çok teşekkür ederim ya umut oluyorsunuz
Allah bağışlasın evlatlarıniziAllah gönlüne göre versin erken döllenme olabilir ben ilk gebeligimde adetten hemen sonra hamile kalmışım adet bittikten vir hafta sonra belirtilerim başlamıştı ikincidede adetimden 3 gün önce gebe kalmışım herşey olabilir yani
öyle canım çok şükürAllah bağışlasın evlatlarınizi☺ Tabiki Rabbim'in ol demesiyle herşey olur çok teşekkür ederim
Aynen bende o yüzden kendimi hamilelk düşüncesine alıştırmak istemiyorumRabbim kucağınızı boş bırakmasın ümitlenip adet olmak çok kötü bn 1 yıldır yaşıyorum bnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?